København
Korpstur til København

Korpstur til København

Vakre København er en svært populær by for oss nordmenn og det er ingen tvil om at det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt deilig er det å være norsk i København. Byen byr på alt fra kulturelle opplevelser og hyggelige parker til deilige spisesteder og et variert uteliv.

København har et stort tilbud av kulturelle aktiviteter med flere bra teatre og museer. Den er en herlig by å rusle rundt i og oppdage de største severdighetene på egen hånd. Hvis man ønsker en rask oversikt og orientering i byen, kan sightseeingbåter med guide som går i rute anbefales.

De berømte severdighetene omfatter blant annet Den lille havfrue - statuen som er et kjent symbol for byen, den store fornøyelsesparken Tivoli, Rundetårn som er Europas eldste fungerende observatorium, Rosenborg slott og fristaden Christiania. Verdens lengste gågate, handlegaten Strøget, er en severdighet i seg selv. Nyhavn er et populært bar- og restaurantstrøk med uteservering langs bryggen.

København

Restaurantutvalget i København er en storby verdig, og kjøkkenet gjenspeiler den flerkulturelle befolkningen som byen huser.

Korpstur.no kan selvsagt arrangere opptredener for korpset. Alternative steder for opptreden kan være i Tivoli, på en av deres
scener. Et annet alternativ er ett av de nye stedene i København, Copenhill, som er et aktivitetssenter bygget utenom og over et stort forbrenningsanlegg med skibakke, spaser-/ og løpestier, klatrevegg etc. Øverst på toppen bygges en restaurant hvor korpset kanskje kan spille på „Toppen av byen“. Et annet alternativ er at dere spiller ombord på en kanalbåt som går rundt sentrum,
forbi alle de herlige ute-restaurantene i Nyhavn og deres like, en helt annerledes opplevelse. Der er også en mulighet på utendørs Foodmarked, Reffen, som her en egen musikk-scene. Der er alltid mange mennesker/turister ute ved Reffen, så det er et godt sted for konsert. https://reffen.dk/

København

Forslag til program for korpstur til København:

Dag 1:
Ankomst København. Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til hotellet. Felles middag, for eksempel på Gråbrødre torv.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Sightseeing med profesjonell guide. Lunsj (på dansk 'frokost'), kanskje ved kanalen i Nyhavn.
På ettermiddagen opptrer korpset i Sjømannskirken.
Felles middag om kvelden, for eksempel. på «Torvhallerne» ved Nørreport stasjon.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Utsjekk. Tid til egen disposisjon. Besøk det "runde tårn", gå innom Tivoli med sine mange attraksjoner eller lei en sykkel og tråkke deg til «den lille Havfrue»?
Busstransport fra hotellet til flyplassen for innsjekking og hjemreise.


København

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto øverst: Morten Jerichau. Øvrige fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny