Amsterdam
Amsterdam
Pensjonisttur til Amsterdam

Pensjonisttur til Amsterdam

Amsterdam er en trivelig by med flotte severdigheter og sjarmerende arkitektur. Amsterdam er en fascinerende storby med småbysjarm, og byr på et rikt kulturliv, mange flotte museer og gallerier. Et spennende utvalg av aktiviteter og flotte opplevelser gjør Amsterdam til den perfekte byen for dere.

Vi anbefaler sightseeingtur, og de beste måtene å utforske Amsterdam på er med kanalbåt, sykkel eller til fots. Sightseeingtur i en kanalbåt, og gli forbi Amsterdams karakteristiske kanalhus er en flott opplevelse.

Reis gjerne til Amsterdam på våren og opplev tulipanblomstringen, da er byen på sitt aller vakreste. Overalt vil du se helt fulle bed med tulipaner i alle regnbuens farger. I april og mai er dessuten parkene irrgrønne, og utekafeene og uterestaurantene har for lengst begynt sesongen.

For påfyll av kreativitet og inspirasjon foreslår vi også et besøk på enten Rijksmuseum som huser malerier av Rembrandt og Vermeer, Van Gogh-museet eller Stedelijk Museum har kunstverk av Picasso, Chagall, Cezanne og Rodin. Anne Franks Hus er også et svært interessant museum.

Amsterdam har shopping som garantert kan tilfredsstille de fleste sanser og behov. De Negen Straatjes (De ni gater) er et sjarmerende kvartal med små og særegne butikker, spesielt kjent for sine bruktbutikker.

Amsterdam Rembrandt
Rijksmuseum med sine flotte Rembrandt-malerier er et must!


Forslag til program for pensjonisttur til Amsterdam:

Dag 1:
Ankomst Amsterdam. Dere møtes på flyplassen og kjøres til hotellet. Felles velkomstlunsj eller middag.

Dag 2:
Sightseeing med profesjonell guide. Båttur på Amsterdams kanaler. Felles lunsj. På ettermiddagen er det til til å besøke noen av byens flotte museer eller shoppe litt. Felles middag på kvelden.

Dag 3:
Utflukt til den kjente blomsterparken Keukenhof som er storslagen og kun åpen i blomstringsperioden. Parken kan skilte med ca. syv millioner blomster og er i dag en av de mest besøkte attraksjonene i Nederland. Tid til egen disposisjon på ettermiddagen.

Dag 4:
Tid til egen disposisjon før hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Amsterdam

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny