Brighton
Korpstur til Brighton

Korpstur til Brighton

Brighton er kompakt, engergisk, unik, livlig og historisk. Med kort reisevei fra de fleste norske byer, fantastiske strender og kort vei til London er Brighton et flott sted for å dra på korpstur.

Forslag til program for korpstur til Brighton:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst London. Dere møtes på flyplassen av Korpstur.no sin representant som følger dere i buss til bostedet i Brighton. Felles velkomstmiddag om kvelden.

Dag 2: Frokost. Sightseeing med guide på formiddagen. Dere får besøke det viktorianske byggverket Brighton Palace Pier, med sine mange restauranter og puber, midt i hjertet av Brighton og Hove. Piren strekker seg nesten 550 meter ut fra kystlinjen. Og dere får besøke The Royal Pavillion, et av de mest imponerende og eksotiske byggverk på de britiske øyer.

Etter lunsj er det mulighet for sol og bad på stranden eller shopping i byen. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til London med buss og guide.

Dag 4: Frokost. Formiddagsutflukt til Brighton Sea Life Center - et av verden eldste akvarium. Sea Life Center ligger på stranden ved Brightons pir. Mulighet for opptreden om kvelden og felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.


Brighton

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet

Meny