" /> Travelmaker
Korpstur Spania
Korpstur til Spania
Korpstur til Spania
Festival Tropical - musikkfestival i Sør-Spania

Festival Tropical - musikkfestival i Sør-Spania

En blanding av gode musikalske og sosiale opplevelser danner en fin ramme for en vellykket korpstur. I perioden 19. juni til 1. juli 2020 har vi gleden av å invitere til musikkfestivalen "Festival Tropical" i Almunecar i Sør-Spania, bare en kort kjøretur fra Malaga. Korpstur.no er eneste norske delarrangør på denne festivalen.

"En fantastisk opplevelse for store og små i korpset. Mange artige utflukter og fine konsertkvelder. Veldig fint med nær kontakt med Linda Wasshaug, og det føltes godt og trygt å ha en kultur for at det var lov å sende mange mail med små og store spørsmål." Froland skolekorps et ett av mange skolekorps som har deltatt på Festival Tropical.

Almunecar korps

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Malaga flyplass. Dere møtes av korpstur sin representant som følger dere med buss til hotellet i Almuñécar. Servering av velkomstdrikke ved ankomst hotellet. Felles middag på hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Utflukt med buss og guide til grottene i Nerja og den hvite byen Frigiliana. Mulighet for uformell konsert i Frigilliana. Felles paella-lunsj på stranden i Nerja. Strandaktiviteter som for eksempel kajakkpadling og beachvolley etter lunsj. Retur med buss til Almuñécar. Felles middag på hotellet.

Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Tidlig middag på hotellet. Parade med alle deltagende korps om ettermiddagen etterfulgt av konsert i byparken.

Dag 4: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til badeland. Felles middag på hotellet om kvelden..

Dag 5: Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Tidlig middag og festivalkonsert i gamlebyen om kvelden.

Dag 6: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny