" /> Travelmaker
Korpstur Spania
Korpstur til Spania
Korpstur til Spania
Festival Tropical - musikkfestival i Sør-Spania (20. juni til 2. juli 2024)

Festival Tropical - musikkfestival i Sør-Spania (20. juni til 2. juli 2024)

En blanding av gode musikalske og sosiale opplevelser danner en fin ramme for en vellykket korpstur. I perioden 20. juni til 2. juli 2024 har vi gleden av å invitere til musikkfestivalen "Festival Tropical" i Sør-Spania, bare en kort kjøretur fra Malaga. Korpstur.no er eneste norske delarrangør på denne festivalen.

"En fantastisk opplevelse for store og små i korpset. Mange artige utflukter og fine konsertkvelder. Veldig fint med nær kontakt med Linda Wasshaug, og det føltes godt og trygt å ha en kultur for at det var lov å sende mange mail med små og store spørsmål."
Froland skolekorps et ett av mange skolekorps som har deltatt på Festival Tropical i Sør-Spania.


Programforslag (kan bli justeringer):

Dag 1: Avreise fra Norge med fly til Malaga. På Malaga flyplass møtes dere av Korpstur.no sin representant som følger dere med buss til hotellet. Bussturen tar ca 30 minutter. Innsjekk. Felles middag på hotellet.


Dag 2: Frokost på hotellet. Sol og bad ved bassenget eller på stranden om formiddagen. Ettermiddagsutflukt til den hvite byen Mijas Pueblos. Opptreden på byens torg. Etter opptreden kan dere besøke sjokolademuseet i Mijas. Felles middag på hotellet.


Dag 3: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Malaga. Opptreden i Malaga etterfulgt av sightseeing og mulighet for shopping. Felles middag på hotellet.


Dag 4: Frokost på hotellet. Utflukt til badeland. Felles middag på hotellet.


Dag 5:
Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Oppmarsj og opptreden i Torremolinos om ettermiddagen/kvelden. Felles middag på hotellet om kvelden.


Dag 6: Frokost på hotellet. Utsjekk. Dag til egen disposisjon frem til hjemreise.


Programmet er ment som et forslag. Ønsker dere annet innhold, andre utflukter eller opplegg, vil vi så langt det er mulig tilpasse det innenfor festivalens rammer.


Almunecar korps

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Malaga

Malaga.

Meny