Palma 1
Pensjonisttur til Palma Mallorca

Pensjonisttur til Palma Mallorca

På sørkysten av øya Mallorca ligger den multikulturelle byen Palma. Palma er ganske enkelt en spansk storby i lite format - full av liv og herlig temperament. Få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. Mallorca kan friste med 280 soldager i året og er derfor et attraktivt reisemål året rundt.Reiser dere på pensjonisttur til Palma kan dere oppleve et stort utvalg av kultur, severdigheter, shopping og uteliv. Palma er også en herlig matby og her nyter dere blant annet tapas på sitt beste.

Her kan dere hente inspirasjon og kreativt påfyll på en gallerirunde hvor dere besøke museer som Es Baluard vid Paseo Mallorca eller Mirómuseet i Cala Mayor. Arkitekturen er storslagen og de gamle bydelene med originale husfasader, kirker og torg bør oppleves. Er det ønskelig med ytterligere historisk påfyll anbefaler vi de arabiske badene, borgen Bellver og den mektige gotiske katedralen La Seu. Det finnes også langstrakte deilige strender både øst og vest for byen.
Dere er kun en halvtime med buss unna en parasoll ved det klare vannet i Palmabukta. Dryppsteinsformasjonene i Dragegrottene, katamaranseiling og en dagstur til den vakre fjellandsbyen Valdemossa og Appelsindalen er eksempler på hva dere kan oppleve. Palmas flyplass ligger kun 30 min med buss til Palma sentrum.


"Turen var etter all forventning og vel så det – samtlige deltakere var godt fornøyd med opplegget. Vi kommer helt sikkert til å kontakte dere igjen om vi skal på lignende turer i fremtiden!". Tilbakemelding på gruppetur til Palma


Palma


Forslag til program for pensjonisttur til Palma:

Dag 1:
Ankomst til Palma fra Norge. Kort busstur fra flyplassen til hotellet for innsjekking
Felles middag på tapas restaurant om kvelden

Dag 2:
Frokost på hotellet
Sightseeing i Palma
Vi kan også arrangere en aktivitet denne dagen, for eksempel vandretur i fjellet eller besøk på en flott vingård
Felles middag for alle om kvelden

Dag 3:
Frokost på hotellet

Utflukt til Valdemossa og Soller, en vakker by på vestkysten av Mallorca
Felles avslutningsmiddag på restaurant


Dag 4:
Frokost på hotellet
Formiddagen ledig til shopping eller avslapning
Bussen til flyplassen og hjemreise til Norge

Det er selvsagt mulig å forlenge oppholdet med noen netter på et hotell ved havet/stranden, eksempelvis Playa de Palma, Port de Andratx eller et av de mange andre sjarmerende små steder på øya. Vi lager turen slik dere vil ha den!


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.Meny