Tallinn 2
Korpstur til Tallinn

Korpstur til Tallinn

Tallinn er Estlands hovedstad med 400.000 innbyggere. Tallinn har gjennom historien vært styrt av Danmark, Tyskland, Sverige og Russland, før Estland fikk sin selvstendighet i 1919. Etter bare 20 år kom landet på nytt under russisk styre, men i 1991 gjenvant estlenderne sin frihet og Tallinn ble på ny hovedstad.

Den koselige gamlebyen er preget av den imponerende bymuren med sine tårn, flotte bygninger fra middelalderen. Den flotte rådhusplassen og de koselige smågatene er fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Her finner vi også mange flotte kirker, blant annet domkirken, den russisk-ortodokse Aleksander Nevskij-katedralen og Olavskirken som var verdens høyeste bugning, da den ble bygget i 1549 til ære for St Olav. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Tallinn en attraktiv destinasjon for norske korps. Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i flotte omgivelser i tillegg til mange andre opplevelser.

Tallinn


Forslag til program for korpstur til Tallinn:

Dag 1: Ankomst Tallinn med fly fra Norge. Bussen kjører dere til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren hvor man kan slappe av. Felles middag på en tradisjonell estisk restaurant.

Dag 2: Sightseeing i Tallinn med profesjonell, lokal guide til fots i sentrum og gamlebyen. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Denne dagen kan vi legge vi opp til en utendørskonsert på et av byens offentlige steder for eksempel på den flotte rådhusplassen, der det alltid er mye folk.

Dag 3: Frokost i hotellets restaurant. Denne dagen kan vi arrangere en utflukt ut av byen. Vi kan også legge opp til andre felles aktiviteter, spa eller shopping. Vi kan også arrangere konsert i Tallinn denne dagen.

Dag 4: Utsjekk. Tid til shopping eller egen disposisjon (avhengig av når flyet går). Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny