Korpstur til Kiel

Korpstur til Kiel

Kiel er en havneby nord i Tyskland. Kiel er hovedstaden og største byen i delstaten Schleswig-Holstein. Byen har et universitet med sterk tilknytning til maritime emner og var lenge vertsby for den tyske hovedmarinebasen.


Programforslag - korpstur til Kiel

Dag 1: Avreise med buss . Ferge fra Oslo til Kiel. Middag og overnatting på båten.

Dag 2: Frokost på båten. Ankomst Kiel. Innsjekk på hostellet. Tid til egen disposisjon. Korpsøvelse om ettermiddagen. Opptreden. Felles middag.

Dag 3: Frokost. Dagen kan tilbringes ved kysten med mulighet for sol og bad. Felles middag.

Dag 4: Frokost. Utflukt til en av byene i området som eks Lubeck eller Hamburg. Alternativt et besøk til fornøyelsesparken Hansa Park. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk. Ferge fra Kiel til Oslo. Middag og overnatting på båten.

Dag 6: Frokost på båten. Ankomst Oslo. Hjemreise med buss.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en eller flere dager. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.Meny