Verona Bra
Venezia
Garda Sirmione
Pensjonisttur til Gardasjøen og Verona

Pensjonisttur til Gardasjøen og Verona

Norditalienske Veneto er et område proppfullt av severdigheter, kunst, kultur og flotte byer. Vakker natur, deilig mat, samt minneverdige kulturelle opplevelser hører også med på denne turen. Området har mye å by på og er perfekt for pensjonistturer.

IMG_7755Vakre Verona.

På pensjonisttur til Gardasjøen og Verona får dere oppleve flott natur og koselige småbyer ved Gardasjøen; sjarmerende Verona kjent for operafestivalen og Romeo og Julie; fantastiske Venezia med Markusplassen, Dogepalasset, gondolferd på kanalene og mye annet.

Vi organiserer også besøk på flotte vingårder i området, der de produserer noen av Italias beste viner av ypperste kvalitet, som Valpolicella, Ripasso og Amarone.

Hver sommer arrangeres det operafestival i Verona. Omtrent hver eneste kveld hele sommeren er det operaforestillinger på den 2000 år gamle romerske arenaen som ligger midt i sentrum. Det er helt fantastisk å oppleve Aida, Carmen, Nabucco og andre verdensberømte operaforestillinger sammen med 15.000 andre tilskuere under stjernehimmelen. Vi kan hjelpe dere med billetter til en eller flere av forestillingene her.

11917478_946853548689210_5462445904495834340_n[2] (2)
Vingård i Valpolicella.


Forslag til program for pensjonisttur til Verona og Gardasjøen:

Dag 1:
Fly til Verona fra Norge. Vi kjører rett til hotellet. Tid til egen disposisjon. Felles middag på kvelden.

Dag 2:
Guidet tur i Verona. Vi besøker Julies hus (fra Romeo og Julie), markedsplassen Piazza del Erbe, borgen Castelvecchio, den romerske arenaen og Piazza Bra m v. Verona er en veldig flott by med mange severdigheter. Lunsj på egen hånd. Ettermiddagen til fri disposisjon og mulighet til å utforske byen nærmere. For dem som ønsker det, kan vi bestille billetter til kveldens operaforestilling på den 2000 år gamle romerske arenaen.

Dag 3:
Utflukt til Gardasjøen der vi besøker noen av de sjarmerende byene langs sjøsiden, som Sirmione og Bardolino. Landskapet er vakkert og småbyene rundt Italias største innsjø er veldig koselige. Sirmione har en imponerende borg midt i byen. En hyggelig båttur på Gardasjøen er også mulig.

Dag 4:
Halvdags tur til Valpolicella. Vi besøker en av de flotte vingårdene i Valpolicella, der vi spiser lunsj og smaker på noen av de gode vinene de produserer her.

Dag 5:
Heldagstur til Venezia. Denne fantastiske byen har ufattelig mye å by på av severdigheter, museer, flotte kirker og andre kunstskatter. Noen vil kanskje ta en gondoltur, mens andre bare vil nyte livet på Markusplassen.

Dag 6:
Tid til å oppleve mer av Verona på egen hånd.

Dag 7:
Bussen kjører til flyplassen for hjemreise til Norge.Den sjarmerende byen Garda har gitt navn til Gardasjøen.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny