Tyrol
Korpstur til Tyrol

Korpstur til Tyrol

I den østerrikske delen av alpene, finner du Tyrol. Mektig natur og inspirerende landskap, kombinert med temaparker og historie. En annerledes og opplevelsesrik reise.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Munchen flyplass hvor dere møtes av Korpstur.no sine representanter, som følger dere til Zell Am Zee med buss. Felles velkomstmiddag om kvelden.

Dag 2: Frokost. Utflukt til Krimmel, Europas høyeste vannfall og dyreparken Wildpark Tirol. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Utflukt; Eisriesenwelt Werfen, verdens største ishule kombinert med et besøk på slottet Burg Hohenwerfensenere på dagen. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Dag til egen disposisjon. Opptreden i Zell am See om ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 5: Frokost. Utsjekk fra hostellet i Zell am zee. Bussen går først til Ruhpolding fritidspark hvor vi tilbringer formiddagen. På ettermiddagen går bussen videre til Salzburg. Innsjekk og felles middag om kvelden.

Dag 6: Frokost. Et besøk i saltminene i Hallein kombinert med et besøk på vannslottet Hellbrunn. Felles middag på om kvelden.

Dag 7: Frokost. Dag til egen disposisjon i Salzburg. Opptreden om ettermiddagen. Felles avslutningsmiddag om kvelden.

Dag 8: Frokost. Utsjekk om hjemreise.

Korpstur.no lager programmet akkurat slik dere vil ha det. Vi kan snu om på dagene eller sette inn andre aktiviteter eller ta bort noen slik at korpset får mer fritid.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny