aberdeen
Aberdeen
Firmatur til Aberdeen

Firmatur til Aberdeen

Aberdeen er en idyllisk havneby i det nordøstlige Skottland og et perfekt sted for å oppleve autentisk skotsk mat og atmosfære.

Aberdeen byr på mange spennende aktiviteter for alle aldersgrupper. I områdene rundt selve byen kan dere se nærmere på flere slott, whiskydestillerier, mindre kystlandsbyer, sletter, strender og høyland. Aberdeen er også en studentby, med to universiteter og et betydelig studentliv. Byen er også et mekka når det gjelder golf, med utmerkede golfbaner for dem som liker det. Aberdeen er et yndet sted for å virkelig oppleve Skottland på sitt beste, og kan skilte med flust av shoppingmuligheter. På kvelden kan man ta del i et yrende uteliv i områdene rundt hovedgaten, Union Street.


"Vi var svært godt fornøyd. Alt var godt tilrettelagt på forhånd. Jeg var jo noe usikker på innholdet i programmet, i og med jeg ikke hadde full styring selv. Det ble imidlertid meget bra, så her har du gjort en god jobb. Turen gikk veldig bra, og været var til og med på vår side."
Fornøyd kunde som reiste med TravelMaker på firmatur til Aberdeen
.Whisky

Dette whisky-destilleriet ligger like utenfor Aberdeen.


Forslag til program for firmatur til Aberdeen:

Dag 1:
Avreise fra Norge og ankomst Aberdeen. Buss fra flyplassen til hotellet for innsjekking.
Mulighet for sightseeing med buss på ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Utflukt til Dunnottar Castle – de dramatiske og stemningsfulle festningsruinene som ligger i fantastiske omgivelser. Etter lunsj kan vi besøke Crathes Castle & Garden. Felles middag om kvelden.

Dag 3:
Frokost på hotellet.
Vi anbefaler en utflukt til et whisky-destilleri om formiddagen. Egen tid til shopping eller et pub besøk.
Felles avslutningsmiddag.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Utsjekk og avreise med buss til flyplassen. Hjemreise.


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny