Firmatur til Lofoten

Firmatur til Lofoten

Vilt, vakkert og hvite strender Lofoten er kjent for godt fiske, storslått natur og idylliske fiskevær. Padle havkajakk mellom øyene, fang en ekte lofottorsk eller speid etter havørn som svever over himmelen.


Programforslag firmatur til Lofoten:

Dag 1:
Avreise med fly fra Oslo til Evenes flyplass. (eventuelt med tilslutning fra andre byer i forkant).
Buss fra flyplassen til Svolvær. Bussturen tar ca 2 timer. Ved ankomst er det innsjekk på hotellet.
Felles middag om kvelden.

Dag 2:
Frokost. Konferanse/faglig seanse. Lunsj på hotellet. Forslag til aktivitet; fisketur i båt, eventuelt kombinert med andre vannaktiviteter. Felles middag på restaurant i Svolvær sentrum om kvelden som for eksempel Børsen Spiseri.


Dag 3:
Frokost. Konferanse/faglig seanse. Forslag til aktivitet; guidet busstur Lofoten. Lunsj på en av de vakre strendene i Lofoten for eksempel Hov stranden. Felles middag på Trevarefabrikken i Henningsvær.


Dag 4:
Frokost. Konferanse/faglig seanse. Lunsj på hotellet. Forslag til aktivitet; guidet fjelltur med varierende vanskelighetsgrad i Svolvær området. Felles middag.


Dag 5:
Frokost. Utsjekk og retur med buss tilbake til flyplassen. Fly fra Evenes til Oslo. (Eventuelt tilslutningsfly til andre byer.)


Programmet er ment som et forslag. TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Lofoten4 Lofoten midnattsol​ Trevarefabrikken​ HenningsværMeny