Rioja Ysios
Champagne

VINTURER TIL VERDENS MEST BERØMTE VINOMRÅDER

Høres det fristende ut å smake verdensberømte viner på vingårdene der de blir laget? Med Vinturer.no kan du se hvordan vinene blir til og nyte edle dråper som ikke alltid er tilgjengelig her i Norge. Vinturer.no tilbyr vinreiser til kjente og ukjente vindistrikter.

Vinturer.no kan tilby vinreiser til Champagne, Bordeaux, Rioja, Toscana, Piemonte, Valpolicella, Porto, Burgund, Nice, Fraciacorta og mange andre steder for grupper på minimum 8 personer. Våre vinturer kan tilpasses enhver gane og lommebok.

Vintur Bordeaux Medoc

Besøk fantastiske vinslott i Bordeaux.


Besøk på vingårder kan gjerne kombineres med matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og vinimportører og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Valpo Costa
Vinranker i Valpolicella.

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Piemonte
Barolo.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Vinturer.no / TravelMaker as.

Meny