Weissenhauser
NYHET 2021! Korpsfestival ved Østersjøen i Tyskland

NYHET 2021! Korpsfestival ved Østersjøen i Tyskland

Korpstur.no arrangerer korpsfestival for norske skolekorps ved Østersjøen nord i Tyskland. Festivalen vil foregå i perioden 26.-29. juni 2022. Korpsene blir innlosjert i leiligheter på familievennlige Weissenhäuser Strand. Bostedet ligger ca 1 time kjøring fra Kiel og Lubeck og ca 1 ½ time kjøring fra Hamburg.

Weissenhäuser Strand ligger ved siden av Subtropical Bathing Paradise og Adventure Jungleland. Weissenhäuser Strand ligger 5–10 minutter unna til fots.

Programforslag:

Dag 1: Avreise fra Norge med båt, fly eller buss. Ankomst Weissenhäuser Strand. Innsjekk. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Dere kan for eksempel tilbringe noen timer på stranden, besøke badelandet eller klatreparken. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Utflukt til fornøyelsespark. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

​​​Weissenhäuser Strand Subtropisches Badeparadies Water World (3) (3)

Weissenhäuser Strand an der Ostsee (4)

Meny