Kina
Korpstur til Kina

Korpstur til Kina

En korpstur til Kina er en opplevelse for livet, spekket med minnerike opplevelser innen kultur, historie og korpsmusikk! På denne turen får dere oppleve Beijing, Xian og Shanghai.

Den Himmelske Freds Plass, Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur, Terrakottahæren i Xian og The Bund er blant høydepunktene dere får oppleve på korpstur til Kina. Vi arrangerer selvsagt også opptredener for dere under veis og det er også mulig å arrangere felles konsert med et kinesisk korps. En korpstur til Kina vil være et minne for livet!

Forslag til program:

Dag 1:
Ankomst Beijing. Rolig dag til akklimatisering.

Dag 2:
Sightseeing i Beijing. Vi besøker Den Himmelske Freds Plass, Den Forbudte By med de keiserlige palasser, Maos mausoleum m v. På kvelden er det mulighet for å oppleve et fantastisk akrobatikk-show.

Dag 3:
Korpset opptrer i kirke i Beijing. Ettermiddagen benyttes til å oppleve mer av Beijing. På kvelden spiser vi Peking-and på en god restaurant.

Dag 4:
Utflukt til Den Kinesiske Mur. Etter å ha opplevd denne verdensberømte severdigheten, besøker vi bydelen Hutong. der er det mulig å kjøre rickshaw gjennom de trange smugene og besøke en lokal familie, som viser oss hvordan man lager "dumplings".

Dag 5:
Utflukt til Det Himmelske Tempel, bygget under Ming-dynastiet på 1400-tallet. På ettermiddagen flyr vi til Xian, den aller første byen i Kina som ble åpnet mot vesten og utgangspunktet for Silkeveien.

Dag 6:
I dag er tiden kommet for å besøke den fantastiske terrakotta-armeen i Xian med sine hundrevis av terrakotta-soldater - en av Kinas definitivt største historiske severdigheter. På ettermiddagen besøker vi Den Store Moskeen - en muslimsk helligdom midt i Kina - og den flotte basaren. På kvelden arrangerer vi opptreden med et lokalt, kinesisk korps.

Dag 7:
Fly til Shanghai, en by fyllt med kontraster. Her finner du de mest moderne bygningene og skyskraperne Kina har å by på, i tillegg til tradisjonelle områder med masser av kultur og historiske minnesmerker. Vi besøker de kjente gatene The Bund og Nanjing med alle sine kjente bygninger og muligheter for shopping.

Dag 8:
Besøk på Jade Buddha Temple med sin 1 tonn tunge Buddha-statue i ren jade og edelsteiner. Vi besøker også de vakre Yu-hagene. På kvelden er det klart for ny opptreden for korpset.

Dag 9:
Utflukt til Suzhou og båttur til Tongli - byen på vannet. Besøk på Silkemuseet og den flotte hagen Master Of Nets. Avslutningsmiddag i Shanghai på kvelden.

Dag 10:
Hjemreise til Norge.


Korpstur.no samarbeider bare med lokale partnere, noe som gjør at vi kan tilby unike opplevelser. Alle våre reiseledere er profesjonelle guider for å sikre kundene best mulige opplevelser.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny