Roma skoletur
Fornøyde skoler

Fornøyde skoler

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde skoler som har reist med oss:

Berlin:
"Vi hadde en veldig fin tur til Berlin. Guide Roald var flink og var god til å tilpasse guiding til vår aldersgruppe. Og han gjorde en fantastisk jobb med å organisere kebab-lunch til 32 pers. Både sykkelsightseeing og Sachsenhausen var veldig fine dager, vi hadde et fint spenn på det vi opplevde. Bussene vi fikk var av meget god kvalitet. Supre nyheter om tilskudd fra Udir, veldig fint at vi fikk dette!" Ramstad Ungdomsskole reiste med TravelMaker as til Berlin.

"Takk for et supert opplegg for turen! Alt gikk på skinner. Hotell, transport, måltid, rundtur i Berlin, turen til universitetet, - alt var helt topp! Programmet du satte opp hadde alle nødvendige opplysninger, slik at det var en fryd å ha gruppen med på tur. Det at restauranter og meny er bestemt før avreise er genialt!". Høyskolen i Bergen.

"Foresatte, lærere og elever på St. Sunniva- 9. trinn ønsker å takke deg for den jobben du har gjort for å gi elevene en fin opplevelse i Berlin! Begge klasser har graffitti-workshoppen som favoritt! Tusen takk for all hjelp, fiksing og ordning; alt med stor effektivitet og godt humør:-). Jeg har anbefalt dere til neste trinn som skal på tur." St Sunniva skole

«Både elevene og vi lærere var veldig fornøyd. Hotellet var greit og hadde god beliggenhet. Totalt sett en trivelig tur. Dere har vært lette å forholde seg til. Gitt raske svar på spørsmål. Dere gjorde arbeidet vårt mye enklere.» Hadsel skole.

"Vi var godt fornøyd med variasjonen i programmet. Og opplegget rundt. Måten vi ble behandlet på fra Linda. Og hvordan hun presenterte turen. Samt at hun ordnet når vi hadde rotet med datoene.En sikker og trygg måte å reise med elever. Godt opplegg og profesjonelle utøvere." Akademiet vgs., klassetur

Dublin:
«Vil bare for takke deg for alt du fikk ordnet for oss! :-) Vi har hatt en fantastisk tur! Elevene var virkelig takknemlige. Det var fint med alle utfluktene vi hadde. De passet godt inn i tidsskjemaet, og det oppstod ingen misforståelser eller uforutsette situasjoner underveis. Abbey Tours hadde gjort sine ting ordentlig. Guiden som møtte oss på flyplassen, var veldig hyggelig og flink. Bussjåførene var hyggelige. Da vi var i Malahide, foreslo til og med sjåføren å kjøre kystveien tilbake for å vise oss det vakre landskapet. Ghost Bus Tour var kronen på verket den siste kvelden. Den var passe skummel, elevene elsket det! Og maken til skuespiller!!! Han holdt et to timers one-man-show som få vil overgå, tror jeg, som inneholdt mye historisk interessant materiale, samt spøkelseshistorier og opplevelser i en krypt + på en kirkegård. Skolebesøkene i Lucan og Malahide var helt i toppen av hva vi hadde forventet. Da elevene våre ble spurt ved frokostbordet av en pensjonert irsk lærer om hva som hadde imponert dem mest ved det irske skolebesøket, svarte de disiplinen -og det var positivt ment fra deres side. De så engasjerte elever over alt som studerte i friminuttene fordi de likte det, ville bli flinkest fortalte de fordi utdanning var det viktigste av alt i fremtiden. Våre elever fikk mye å tenke på... :-) Tusen takk for godt samarbeid! Dette skal vi bringe videre inn til fylkeskommunen og legge frem turen på en samling for alle de videregående skolene i Akershus». Vestby videregående skole

Edinburgh:
"Vi har hatt veldig god kontakt med skoletur/ Linda Skogen. Vi har fått raske og gode tilbakemeldinger på spørsmålene våre, og god informasjon. Turen svarte bra til forventningene". Christi Krybbe skoler reiste med TravelMaker / Skoletur.com på skoletur til Edinburgh.

"Noe som var bra var Linda sin oppfølging hele veien og mottakelse på bussene. Fantastisk oppfølging hele veien fra bestilling til gjennomføring. Kunne ikke hatt en bedre operatør". Forsand skule.

"Vi er veldig fornøyd med oppholdet. Fornøyd med foredrag. På kort varsel ordnet dere felles middag til hele gruppa på en koselig restaurant. Vellykket!" Flåtestad skole, lærerseminar.

Garda:
"Vi har hatt en fantastisk tur hele gruppen. Oppsettet av programmet fungerte til punkt og prikke. Innholdet på de diverse dager var utrolig bra. Vi fikk med oss mye lokal historie og Italiensk historie. Dere har gjort en fantastisk jobb med dette programmet:) vi var jo så heldig at den guiden vi hadde mest snakket norsk i tillegg og det gjør tingene enklere". Kjøllefjord Skole reiste på klassetur til Gardasjøen.

Göteborg:
«Turen gikk fint! Hotellet var bra og veldig sentralt. Takk for fint opplegg!» Hammer Skole

Helsinki:
"Det var et meget bra opphold, og alt fungerte 100% etter planen og fastsatt tid. Nesten for godt til å være sant". Ulsetskogen skole, Bergen kommune, lærer og ansattseminar.

Krakow:
"Vi er strålende fornøyde med å ha klart å gjennomføre turen sånn midt mellom korona og krig. Hotellet var helt greit. Fine rom og fantastisk plassering med tanke på torv og kjøpesenter. Utfluktene var flotte. Mange imponerte ungdommer i saltgruvene! Guiden som hentet oss på flyplassen var en trivelig kar, og begge de to vi hadde på utfluktene." Vigeland Ungdomsskole

«Vi er strålende fornøyd med "hele pakka"». Stor-Elvdal ungdomsskole.

"Takk for samarbeidet. Vi hadde en kjempefin tur. Bussjåføren og guiden var kjempehyggelige. Hotellet var veldig bra plassert. Veldig godt samarbeid mellom oss og Pål, uansett spørsmål så var han kjapp til å svare og ordne for oss". Brakanes Skule.

"Vi har hatt en utrolig flott tur med dere til Krakow😊. Guiden Magdalena var rett og slett helt fantastisk. Buss sjåføren kjørte oss trygt rundt og middagene var gode. Hotellet fungerte veldig bra i forhold til rommene for ungdommene og vi voksne, og det lå sentralt i byen. Takk for at du og dine folk spikret denne flotte turen for oss😊". Lindesnes Ungdomsskole reiste på skoletur til Krakow med Skoletur.no / TravelMaker.

Krakow/Berlin:
"Da er vi vel hjemme etter en uforglemmelig tur. Tusen takk for fin service og god hjelp med opplegget. Alt fungerte flott 🙂 Hilsen fra en fornøyd gjeng 🙂". 9 D Flåtestad skole reiste med TravelMaker til Krakow og Berlin.

"Samarbeidet for å få til turen har vore kjempebra. Fast kontaktperson som har vore positiv og løysingsfokusert. Der vi hadde bestillt måltid vart vi godt mottekne og maten var OK. Hostellet i Krakow var koseleg. Supert å bu i sentrum. Flott by!" Flora ungdomsskule, klassetur.

København:
"Vi hadde en veldig fin tur. Fordelen med å bruke dere var at dere ordnet alt det praktiske i forhold til reisen. Godt fornøyd med jobben Linda gjorde for å hjelpe oss med å få en best mulig tur for minst mulig penger. Tusen takk for all hjelp, du har gjort jobben mye enklere for meg. Totalvurdering: Meget fornøyd." Leirfjord barne- og Ungdomsskole reiste med TravelMaker på skoletur til København.

London:
"Vi er veldig fornøyd med turen generelt og elevene hadde et flott opphold i London. Det var faktisk ikke så mange som hadde vært der før, så det gjorde jo turen enda mer spennende. De likte spesielt godt Jack the Ripper Walk'en. Vi hadde en fantastisk flink guide (jeg har vært på en slik tur før og det var ikke i nærheten så bra!). Det er ikke så lett å fenge 16-18 åringer, men han greide det. De fulgte nøye med. Besøket på University of Westminster var også veldig bra. Caroline og Andrea var veldig godt forberedt og ga oss en interessant forelesning. Veldig flott at de hadde tid til oss! Vi fant ut at lillesøsteren til Caroline går i en av engelskklassene mine! Tusen takk for all hjelp. Vi kommer gjerne tilbake til dere neste år hvis det blir aktuelt med en ny tur til London." Lørenskog vgs, klassetur.

"Jeg er veldig fornøyd med service og oppfølging. Mottakelsen vi fikk på flyplassen ved ankomst var fin. Akkurat passe med guiding etter en lang tur og fin hjelp til å sjekke inn og finne underground/tesco osv. Veldig hyggelig dame. All innleid transport fungerte perfekt. Hos Andrea Møller fikk elevene kort og relevant informasjon som jeg har fått tilbakemelding på var nyttig for de fleste. De fikk et greit innblikk i det å være student i London. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med den jobben du har gjort, Linda. Du har virka serviceinnstilt og «på» fra første stund. Jeg vil absolutt kunne komme til å bruke dere igjen og anbefale dere til andre. Takk for samarbeidet." Hadsel vgs, klassetur.

Narvik:
"Skoletur.no fikk på relativt kort tid satt sammen en fantastisk tur for oss. Elevene hadde svært godt utbytte av turen både faglig og sosialt. Skoletur.no har vært veldig serviceinnstilt hele veien og har ordnet aktiviteter i en ellers vanskelig tid å drive reisebedrift. Selv da flyet hjem ble kansellert på grunn av uvær, fikk vi god oppfølging og følte oss i varetatt hele tiden. Ellers er det veldig forståelig at ikke alle aktiviteter lar seg gjøre optimalt på grunn av en vanskelig tid. Vi er som sagt svært fornøyde med turen og oppfølgingen, og komme til å benytte oss av deres tjenester ved en senere anledning. Både elever, lærere og foreldre har vært svært begeistret for turen/opplegget". Montessoriskolen i Bergen reiste med oss til Narvik.

"Vi er svært fornøyde med turen og oppfølgingen, og komme til å benytte oss av deres tjenester ved en senere anledning. Både elever, lærere og foreldre har vært svært begeistret for turen/opplegget."

"En herlig tur. Takk for super organisering Linda, også hjelp underveis, og for det strålende været!!!"

Nerja:
"Takk for godt samarbeid, god service og oppfølging før og underveis på tur! Turen ble meget vellykket og elevene svært fornøyd. Alt med fly og reise fungerte bra, punktlige sjåfører i Spania, både transfer og utflukt. Bra hotell, trygt område og god service under hele oppholdet. Tar kontakt når det er tid for å bestille en evt ny tur!

Oslo:
"Vi hadde en flott tur til Oslo. Takk for god planlegging og ryddig opplegg. Pensjonatet var rent og fint og lå sentralt i byen i gangavstand til alt vi ville se/oppleve. Det fungerte fint med frokost på Espresso House. Takk også for forhåndsbestilling på Egon og Olivia. Veldig lettvint og praktisk! Omvisningen på Akershus var fint lagt opp. Interessant og levende formidlet av en dyktig pedagog. Tusenfryd regnet nesten bort, men været kan man ikke planlegge. Elevene koste seg likevel. Bussjåføren vår var hyggelig og veldig hjelpsom og forekommende. Alt i alt er vi fornøyde med turen!" Aurland Barne- og Ungdomsskole.

Paris:
«Takk igjen, og vi har ingen problem med å anbefale dere til skolen for senere arrangementer». Sofiemyrtoppen skole.

Praha:
«Fint å bli møtt på flyplassen, bra hotell med hyggelig betjening, og servicen/kommunikasjonen fra Skoletur var bra". Hadsel skole.

Reykjavik / Island:
"Vi hadde en super tur fra start til slutt, selv om været ikke var helt med oss. Organiseringen og opplegget fra deres side fungerte tilfredsstillende på alle punkter, så tusen takk for all hjelp. Vi storkoste oss. Alt fungerte perfekt fra start til slutt! En fantastisk tur!" Akademiet Drammen reiste på klassetur til Island.

Riga:
"Nå har vi vært hjemme fra Riga i noen dager, og jeg er bombesikker på at samtlige sitter igjen med gode minner og et smil om munnen når vi tenker tilbake på turen. FOR en fantastisk tur vi hadde! Jeg vil takke Skoletur.no for at vi i samarbeid med dere fikk organisert en innholdsrik, spennende, og ikke minst trygg tur til Latvias hovedstad. Turen var perfekt organisert. På vegne av klasse 3MD ved Olav Duun VGS med lærere, gjenstår det bare for meg å si TUSEN HJERTELIG TAKK for et flott samarbeid! Vi kan sverge på at vi kommer til å anbefale dere for den neste klassen på skolen som skal på tur, og vi kommer til å snakke svært positivt om dere på evalueringsmøte med lærerstaben på skolen.

Rjukan:
"Vi hadde en kjempefin tur! Programmet var fint, og det var også mye fritid på ettermiddagen/kvelden som ungdommene satte pris på. Vi var jo også en ganske liten gruppe, så det var lett å holde styr på flokken og de kunne være sosiale som en stor gjeng. Maten på Kvitåvatn var helt nydelig, og hyggelig vertskap." Gjettum Skole

Roma:
"Hei Linda. Turen i sin helhet svarte godt til forventningene. Meget fornøyd med deg med tanke på service, informasjon og oppfølging både i forkant og underveis. Guiden Dario var også denne gangen en favoritt hos elevene. Han er morsom og informativ og kommuniserer godt med gruppa ved å personliggjøre guidinga. Ellers er det selvsagt en grunn til at jeg tar kontakt med deg når vi skal på tur. Jeg har anbefalt deg og skoletur til andre og bruker deg også neste gang hvis det skal bli aktuelt å dra på tur igjen". Hadsel VGS 2017.

"Turen til Roma var både godt planlagt og godt gjennomført. Fornøyde elever og fornøyde lærere. Roma viste seg å være et godt valg. Byen føltes nærmest litt eksotisk og fremmedartet. Vi kom hjem med utvida horisonter og nye perspektiv. Sightseeing-runde med Forum Romanum og Colosseum m.m. var innholdsrikt, men først og fremst var Vatikanet fantastisk (kanskje spesielt på grunn av den flinke guiden). Alt gikk som smurt. Dario møtte med norsk flagg. Han kombinerte profesjonalitet og en personlig touch og klarte dermed å få tre timer til å fly. Veldig bra! Ellers fikk vi varma oss opp mens vi var der. Sola skinte og på det meste var det 28 grader. Det passer en nordlending perfekt. Nå slipper vi dra til syden i sommer!" Hadsel VGS 2016.

"Vi hadde ein fantastisk klassetur til Roma. Så takk for god hjelp. Nesten alt gjekk på skinner, det som ikkje gjekk heilt som det skulle, var vi skuld i sjølve;-) Veldig fornøgde både med guidinga med bussen frå flyplassen inn til hotellet da vi kom, samt på Colosseum og Forum Romanum. Go-cart vart ein høgdare. Veldig hjelpsomt og hyggelig personell på bana. Hotellet: God service, god mat, var eit stykke å gå til sentrum, men heilt ok. Eit av 3-sengsromma var i overkant lite elles veldig fornøgde. Særdeles god restaurant rett rundt hjørnet. Flott takterasse på hotellet med enkel servering". Eivindvik skule.

Svalbard:
"Tett oppfølging, raske svar, kreative og løsningsorienterte. Dere er flinke til å lytte til behov og ønsker og har gjort planleggingen av denne skoleturen veldig behagelig. Tusen takk for all hjelp – helt topp! GreenDog (hundesledetur) gikk av med seieren for beste opplevelse på Svalbard – ALLE hadde denne dagen som sin favoritt! Guiden vår var superengasjert og virkelig flink til å formidle sin kunnskap til målgruppen – helt topp!". Jessheim VGS dro til Svalbard i 2020.

Tromsø:
"Vi fikk en fantastisk uke i Tromsø. Det var en helt ny opplevelse for hele klassen". "Jeg følte jeg kom til et lite vintereventyr. Tromsø var en utrolig vakker by med sjarmerende butikker og majestetiske fjell". "Jeg har aldri vært så langt nord før. Det var utrolig stas og jeg reiser gjerne tilbake".

"Hundespannkjøring og Nordlys-safari var veldig gøy å oppleve. Det er ting jeg ikke har gjort før, og spenningen med å jakte på nordlys var veldig kul. Det å kjøre hundeslede midt ute mellom en dal, med bare snø og trær rundt oss var magisk vakkert."

Meny