Kortur Venezia
Fornøyde kor

Fornøyde kor

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde kor som har reist med Kortur.no:

Albir / Alicante:
Kormix: "Ja nå er vi vel hjemme og alle er storfornøyd etter turen. Samarbeidet med deg har fungert veldig bra. Setter pris på at du imøtekommer våre spørsmål om endringer o.l. som gjerne kommer i siste liten. Guiden Tanja ble vår helt. Hun imponerte med sin kunnskap og sin iver etter å tilfredsstille våre ønsker og behov og langt utover det. Hun hadde en naturlig og fin væremåte som var balansert godt krydret med fin humor. Terningkast 6 til Tanja og dette må hun få høre. Sjømannskirken var også en pluss opplevelse ift samarbeid med prosjektet, tilrettelegging og ikke minst velvilje ift øvingslokale, piano/keyboard, supplerende måltid etc. Guadelest var en highlight. Fin busstur i flott natur til en fantastisk by med tilhørende konsert m.m. Tanja var super…Til slutt vil jeg takke for din hjelp Pål. Koret har hatt en strålende tur og fokus har vært på alt det fine vi har opplevd sammen."

Arezzo:
Ole Bull Kammerkor: "Hverdagen har banket på etter en fantastisk tur til Italia. Vi har ivret og gledet oss over strålende sol og buldrende tordenvær, delt magiske musikalske øyeblikk med hverandre og med publikum, vandret gatelangs blant toscanske riddere med lanser og skjold og ikke minst ledd godt over vinglass og pizza! Nå er vi fulle av energi og klare for å synge høstmørket i møte. Ciao e gratzie mille Arezzo🎶🥂🍕🌞".

Armenia / Georgia:
Sangkoret Lyderhorn: "Kortur.no / TravelMaker har bevist at kompetanse om hva som er spesielt ved å arrangere tur for musikere er avgjørende. Her gjelder momenter som musikalsk utbytte ved å få arrangert korverksted i samarbeid med lokale musikere og ikke minst kulturutveksling på flere plan tilpasset korets ønsker. Godt gjennomarbeidet program, god kontakt med lokal agent, godt samarbeid med korets reisekomité. Som kor-tur er dette den mest velorganiserte jeg har vært med på hittil".

Banyol (korfestival):
Hurra for bronse til Bærum Pikekor i International Choir Competition. Fantastiske fire dager i Provence, sang og musikk med kor fra hele verden og pallplassering i kategorien ungdomskor."

Barcelona / Catalonia:
"Korfuh: "Oppsummering i ett ord: En suksess! Dette var innertier. Stor opplevelse å opptre i Montserrat. Tenk at vi kan si at vi har sunget i La Sagrada Familia!"

"St. Laurentiuskoret var med over 70 personer på en 5 dagers turné til Calella i Barcelonaområdet. Vi er svært fornøyde med konsertstedene i Montserrat, Sagrada Familia, Santa Maria del Mar og kirken i Calella, som Travelmaker hadde ordnet. Ellers er vi meget godt tilfreds meg hotellets beliggenhet, guider og reiseledere. Vi kan anbefale andre kor samme tur med Travelmaker."

YMCA Oslo Community Choir: "Topp opplegg, alt stemte, dyktig guide, fantastiske konsertarenaer. Alt gikk på skinner og deltakerne var meget fornøyde. Turen var veldig bra."

Båthuskoret, Fredrikstad: "Barcelona på første klasse med Kortur.no. Vi har brukt Pål Møller og hans kolleger i Liverpool og Roma tidligere og turen til Barcelona står ikke tilbake for tidligere gode erfaringer. Deres brede kontaktnett åpner for helt spesielle muligheter på lokasjonen, og ekstremt flinke lokale guider, som virkelig brenner for gruppens ve og vel, i tillegg til Pål Møllers innsats personlig, er selskapets sterkeste kort. Og det er MER enn nok. God tur med Kortur.no!"

"Dale Mannskor har reist mykje rundt om i Europa, og har hatt mange fine opplevelsar. Dessverre så har ikkje koret vore lika heldig med turopperatøren kvar gong. Hausten 2011 var koret i Barcelona og Catalonia, turopperatør var TravelMaker. Koret sin kontaktperson var frå første stund, leiar i TravelMaker Pål Christian Møller. Turen vart bestemt lang tid i forkant, dialogen undervegs var "brilliant", alltid tilgjengeleg, raske tilbakemeldingar og posivitet heile vegen. Sjølve turen var likeeins! Allereie frå me gjekk på flyet på Flesland kunne me føla at me var i trygge hender. Me hadde to guider frå TravelMaker med oss så å seie heile turen, i tillegg til lokale guider, spesielt vår hovudguide "Tut" var heilt fantastisk med utrulege kunnskaper om alt mogleg. Program for turen var godt planlagt og tilrettelagt på førhand slik at alt gjekk som det skulle undervegs med flotte opplevingar, organiserte konsertar i dei flottaste katedralar, spesielt turen til Montserrat og songen i den storslåtte katedralen framføre 2000 menneske var ei oppleving for livet. Matopplevingane undervegs var gode, varierte og rikhaldige. Dale Mannskor takker for eit særs godt samarbeide, og ser fram til nye turar i lag med Dykk! Ein spesiell takk til Pål Christian og Gunnar!"

Galleberg Sangkor: "Koret synes det var en topp tur. Jeg har fått masse skryt for bra planlegging og at alt gikk på skinner. Det var fantastisk å få synge i Katrdralen i Barcelona. Det er faktisk mulig å gå inn på nettet å høre messen der. Det er helt utrolig at vi fikk tillatelse til å synge der. Victoria vår guide var lettere sjokkert, da de klappet etter sangen vår. Det hadde hun aldri opplevd før. Folk klappet til og med når vi kom utenfor etterpå. Det samme skjedde i Montserrat. Der var det stappfullt med turister helt ut i forgangen. Flere tyskere var imponert over at vi hadde en perfekt tysk uttale i sangen. Victoria synes vi sang som engler. Så det kunne vel ikke bli bedre enn dette. Det er helt klart en stor motivasjon og oppmuntring for koret og oppelve noe slikt."

Bergen: "4 kor med totalt 90 sangere var samlet i Bergen 23-25. september. Det ble en svært hyggelig og vellykket helg, ikke minst takket være Kortur.no / TravelMaker som sto for teknisk planlegging og gjennomføring av arrangementet. Både hotell, konsert i Kors-kirken og det sosiale programmet sto til forventningene og vel så det. Både forbundet og de enkelte korene har benyttet seg av Kortur.no / TravelMaker sine tjenester ved flere anledninger og de har alltid levert. Vi kommer garantert til å bruke de igjen."

Berlin:
Lundarljom: "Vi hadde en fantastisk tur til Berlin. Alt gikk etter planen. Opptredenen i Minnekirka var høydepunktet. Vi ble veldig godt mottatt av presten. Han hadde til og med funnet Lundamo på nettet og visste litt om bygda vår. Oppfølginga var topp. Ingenting var et problem. Alt kunne løses. Blid og trivelig kontaktperson. Takk til Svanhild Elvebakk".

Postens Damekor Bergen: "Postens Damekor Bergen har hatt en kjempefin kortur til Berlin. Vi vil spesielt trekke frem opptreden under gudstjenesten i Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche og en spontan opptreden ved minnestedet utenfor kirken (etter terroren på julemarkedet). Her sang vi "An Irish Blessing" og "Angel", noe tilstedeværende satte stor pris på. Ellers var vi også fornøyd med hotellet, som var sentralt plassert ift aktiviteter".

Kløfta Sangerlag: "Tusen takk for en vel tilrettelagt tur Svanhild. Selv er jeg kjempefornøyd med hele opplegget og jeg har bare fått positive tilbakemeldinger så langt. Det var akkurat passe med oppdrag/faste programposter og fritid. Helt supert å bo så sentralt. Du må også hilse til guiden, hvis du har kontakt med ham, og si vi var veldig fornøyde. Morsom og kunnskapsrik. Igjen Svanhild, en veldig vellykket tur med masse ros for opplegget fra de andre koristene. Totalopplevelsen: topp! Takk for all hjelp. Vi har allerede snakket om å starte planlegging av neste tur om to år".

Lund Menighetskor: «Da er vi vel hjemme igjen, etter en svært vellykket tur. Alt har fungert strålende. Både Jens og Brigitta var behagelige og interessante guider, og hotellet hadde en super lokalisering og god frokost. Opptredenen i Minnekirken var en stor opplevelse for oss, og vi var glade for formiddagen i Sjømannskirken. Den guidede turen i starten av oppholdet var også bra».

Kragerø Kantori: "Vi er svært fornøyde! Stemt for å kontakte Kortur igjen. Stor opplevelse å synge i Domen. Og vellykket uteopptreden mellom Minneskirken og ruinkirken. Topp med Jens - inspirerende guide om Berlins historie og bydeler. Totalen er klar: vi er svært fornøyd med Kortur!! Takk for god og inspirerende dialog på mailer og telefon."

Fjellklang: "Guiden var glimrende. Fine opptredener, domen var jo et kapittel for seg med den fantastiske utsmykkingen. Ellers var det en fin tur med mye sosialisering. Særlig var det fint med felles middager."

Kapp Blandakor: "Koret var fornøyde med turen og opplegget, vi koste oss. Meget fornøyd med konserten i Berliner Dom."

Trivselkoret Rolvsøy: "Veldig bra. Alle spørsmål, små som store, har blitt besvart meget raskt og vi har hele tiden følt oss oppdatert. Guiden var behagelig og meget dyktig. Buffeten lørdag kveld var topp!"

"Songlaget Våren takker Kortur.no for en flott weekend i Berlin. Fin mottakelse og veldig bra guiding på tur til hotellet. Det var alfa omega i forhold til at vi ble litt kjent på forhånd i en såpass stor by. Kunnskapen dere har opparbeidet dere som kortur arrangør er gull verdt for kor som planlegger tur. Opplegget med sangopptreden og felles middager på kveldstid passet oss utmerket. Tilrettelegging for spesielle krav/ønsker. Anbefaler kortur.no til alle ved et slikt opplegg. Erfaringen som turarrangør og kunnskapen om reisemålene som Kortur.no har er gull verdt!".

Fjellkoret: "Vi er strålende fornøyd med den jobben dere har gjort for oss! Pål var en glimrende representant for Kortur.no som hjalp oss å finne enkle løsninger og raske beslutninger. Bedre enn konkurrenten!"

Bratislava:
Bergsøy Blandakor: "Koret har hatt ein fantastisk tur, og alle er veldig godt fornøgde med opplegget, vi har ingenting å utsetje på noko. Imponerte over å syngje for ei fullsett kyrkje, og med ein fantastisk akustikk. Det kom overraskande på oss at der var så mange tilhøyrarar, og konserten var definitivt høgdepunktet! Utruleg godt samarbeid. Dei minste og største spørsmål og endringar undervegs vart løyste på den aller beste måte, fort og greitt! Ein fantastisk tur som vi vil leve lenge på."

Budapest:
"PostCanto vil med dette få takke for en strålende tur til Budapest i pinsen 2022. Som vanlig vel regissert av Pål Møller og hans Travelmaker. Opplegget for turen var tilrettelagt med felles måltider hvor fokus var lokal mat samt faste sangoppdrag med opptreden under pinsegudstjenesten i kirken Belvarosi Plebaniatemplom med etterfølgende minikonsert som høydepunkt. Budapest kan by store kulturelle og historiske opplevelser. Dette ble godt ivaretatt både ved sightseeing i Budapest ledet av en kunnskapsrik lokal guide og med busstur til den idylliske landsbyen Szentendre utenfor Budapest. Vi vil også trekke frem hotellets supre lokalisering sentralt i byen med god frokost. Tusen takk for flott planlagt tur. Koret har allerede begynt å snakke om neste tur med Travelmaker."

Øvre Rendal Mannskor: "Gjennomgående positive opplevelser og en fin tur. Fin by! Fin kirke å synge i! Budapest var en fin, ryddig og trivelig by å oppholde seg i! Miksen med aktiviteter og fritid var tilnærmet optimal!"

Kor E-14: "Veldig fornøyd med tur og opplegg. Det var passe med fastlagt program og fritid. Hotellet var sentralt. Guiden var flink. Konsertene gikk fint både på torget i Szentendre og i Santa Anna kirke. Mat og musikk veldig ok både på cruise og på vinkjeller."

Under Girstakken: "Korturen vår ble en uforglemmelig opplevelse med godt opplegg for utflukter, god mat og god mottakelse i kirken der vi sang. En engasjert og kunnskapsrik guide var toppen på kransekaka!"

Dublin, Galway, Cork (Irland):
Postkoret Bergen: "Vi hadde en kjempefin tur til Dublin. Hele opplegget var flott og alle var fornøyd. Lunchen på The Old Storehouse var perfekt og litt sang ble det også. Alle var fornøyd med rommene og standard på hotellet, noen savnet nok brunost og skinke, men alle ble mett. Beliggenheten til hotellet var perfekt. Kveldens middag var god og det ble mye sang til glede for andre gjester. Neste kvelds middag med sang sammen med det lokale koret ble nok høydepunktet, vi hadde en kjempeflott kveld med mye sang til langt på kveld. Veldig hyggelige folk i rett alder for oss. Lørdag formiddag stilte vi oss opp i gågaten og sang på to steder, mange stoppet opp og hørte på så veldig gøy. Kveldens avslutning på Johnnie Fox`s pub var veldig bra, med god mat og god underholdning. Alt i alt en kjempefin tur med flott opplegg, alle busser kom når de skulle. Hyggelig guide som tok oss imot og alt var veldig bra fra deres side. Tusen takk for en flott opplevelse i Dublin."

KorZ: "Vil bare takke for et strålende opplagt program; alle er superfornøyde – konserten i katedralen ble bare strålende; var publikum både under øvelsen og selve konserten. Flott opplevelse! Strålende opplegg på The Merry Ploughboys - så da oppsummerer vi med 10 poeng til arrangør og reiseleder. Tusen takk for samarbeidet; det blir nok ikke siste gang."


Lurlokk: "Vi hadde medlemsmøte i går kveld, og evaluering av Dublinturen. Det var bare så mye halleluja og fornøyde korister, ren og skjær jubel. Jeg og Unni ble jo skrytt oppi skyene og det er jo takk til deg og Kortur . Så tusen takk Stig, det har vært en fornøyelse å jobbe frem denne turen med deg fordi du har vært så positiv og hjelpsom. Problem eller vanskelige ønsker fra oss har ikke vært noen problem, og mas fra meg har du tatt med et smil. Takk for en flott tur, og vi er kjempefornøyd. Dette vil vi leve lenge på. Helt topp, ganske enkelt. Kortur blir anbefalt av 59 fornøyde korister/ledsagere fra Harstad."

Aurora Borealis: "Dublin er en perfekt by å reise til for de som er glad i musikk. Koret Aurora Borealis fra Tromsø har hatt en fantastisk pinsehelg der og kommer nok tilbake til Dublin. Guiden vår var fantastisk! Takk for turen, Kortur.no"

Bisletbækkens (u)blandede kor: "Tusen takk for flott opplegg og en aldeles strålende guide på turen til Galway. Vi var tom heldige med været. Vi bruker dere gjerne igjen ved en senere anledning."

Akkordiakoret: "Vi er trygt hjemme igjen etter en strålende kortur. Veldig god oppfølging underveis, med raske tilbakemeldinger og god informasjon. Fantastisk guide! Flott program og veldig bra utnyttelse av de dagene turen varte. Opplegget var MEGET bra, og været, med solskinn alle dagene, bidro sterkt til at vi sitter igjen med en GODFØLELSE etter turen. Guiden vår, Sylvi, må nevnes spesielt. Hun var utrolig kunnskapsrik, med en formidlingsevne som gjorde at vi storkoste oss på sightseeingsturene. Å synge i katedralen var en fantastisk opplevelse, og at det var en del som hørte på oss, ble en bonus."

Mannskoret Dovre: "Turen ble i alle henseender meget vellykket. Alt gikk etter planen, vi hadde ingen uhell og alle var stålende fornøyd med opplegg og gjennomføring. Det var en opplevelse å få synge i de utvalgte kirker, spesielt var det imponerende å få synge i katedralen i Dublin. Den beste konserten gjorde vi imidlerid i Neo Gotic Church ved Kylemore Abbey der det var veldig god akkustikk og en god atmosfære med fullsatt kirke. Vi var også på interessant utflukt til Kylemore Abbey med sine fine hager og interessant tur tilbake langs Galway Bay. Sightseeing i Dublin var også interessant. Da fikk vi se og høre om de mest interessante stedene og bygningene i byen. Besøkene på Guinnes Stonehouse og Jameson Destillery var populære og det ble handlet en del der i suvenirsjappa. Interessant besøk og innføring i bryggerikunsten. Vi var også fornøyd med luncher og middager på de utvalgte puber og restauranter. Vi spiste også en dag på "The Church" og der sang vi også fra galleriet. Populært til stor jubel. Hotellene var helt i orden, fine rom, god mat og god service. Greit med en pub rundt hjørne i Dublin. Vi hadde også et hyggelig møte med et mannskor fra Ballinteer utenfor Dublin. Vi sang på en kveldsmesse der og etterpå var vi på en golfklubb i regi av Ballinteer Mannskor og holdt en liten profankonsert der. Etterpå var det "afterglow" og det oppsto god kjemi mellom korene og vi hadde en trivelig kveld der med meget stor stemning. En minnerik kveld. Siste kvelden med avluttning på "The Merry Ploughboy" ble en fulltreffer. Det var god mat, god underholdning og god musikk som skapte stor stemning. Vi fikk til og med synge en sang. Veldig fin avslutning på turen. Guidene var veldig flinke, kunnskapsrike og fortalte oss om politiske, religiøse, kulturelle,økonomiske og sosiale forhold i Irland/Dublin i fortid og nåtid. Det var en fornøyelse å bli guidet av disse. Dere må hilse til hovedguiden Eva og si at vi var veldig fornøyd med dem. Alt i alt en meget vellykket tur hvor alle deltakerne var fornøyd. Vi vil også takke for hyggelig samarbeid i den tiden vi snekret sammen dette opplegget."

Aalesund Mandssangforening "Og alle var enig om at det var en fin tur. Reise og program for turen gikk veldig fint. Vi var veldig heldig med været og kan bare skryte uhemmet av hotellet og personalet der. Koret som vi skulle møte på utflukten traff vi og vi sang for de og de for oss. Takk for vel utført oppdrag."

Fjellklang: "Hei, vi er kommet tilbake fra Irland og jeg fikk klar beskjed fra koret om å gi tilbakemelding om at koret var svært godt fornøyd. Alt fungerte prikkfritt og vi vil særlig trekke fram guiden Eva Ward. Hun er den beste guiden vi noensinne har hatt. Hun er utrolig kunnskapsrik og har et flott vesen. Hvis vi skulle komme med litt " konstruktiv" kritikk, måtte det være at flere ga uttrykk for at det på noen steder var for mye mat! Ellers kunne vi ha lagt inn en rundtur i Galway for å bli kjent med byen. Vi vil anbefale "Kortur" til andre kor på det varmeste.»

Molde Damekor: "Alle i koret var strålende fornøyde med absolutt alt på hele turen! Hotellet, beliggenheten til hotellet, maten, arrangementene, opptreden i St Patric, omvisning på Guinnes, byen i seg selv, og fastsatt program kontra tid til egen disposisjon. Og så får guiden Eva spesielt mye skryt, hun var visstnok en veldig behagelig og flink guide! Etter hva jeg har hørt hadde ingen noe å utsette på noe som helst. Er jo litt morsomt/godt å få ei slik tilbakemelding, og det er jo ei tilbakemelding ikke minst du bør ta til deg."

Sør-Aurdalkoret og Vestre Slidre Songlag: «Meget fornøyd med program og opphold. Flinke, kompetente guider. God timing, ikke noe kluss med programmet. Godt hotell med god service. Vi song i det som truleg er Irlands minste kyrkje, ei autentisk klosterkyrkje i miniformat, utan noka form for utsmykking. På folkemunne blir kyrkja noko uærbødig kalla for "St. Kevin's kitchen". Guiden låste opp, og koret fylte nesten heile rommet. Det klang utruleg under den gamle murkvelven, og italienske turistar gjekk etter lyden og samla seg utanfor. Denne spontankonserten kjem vi til å hugse lenge. St. Patrick's er den største kyrkja i Irland, vigd til Irlands skytshelgen, og vi var så heldige at vi fekk halde konsert der. Det lange skipet (90 m) gav etterklangstid på fleire sekund, som gav ein heilt eigenarta verknad."

Eidsvoll Mannskor: "En meget vellykket og fin tur, godt tilrettelagt. Tilbakemeldingen fra våre medlemmer er entydig positiv".

Samklang: "Tusen takk for all hjelp og kjempefin service. Meget godt fornøyd med hyggelig og rask service. Alltid blid og villig til å hjelpe. Dere er en profesjonell og flott arrangør. Vi kommer gjerne tilbake, hvis vi skal på tur en annen gang."

Cygnus: "Meget godt fornøyd med valg av by og måten ting var lagt opp på, med passe blanding av fritid og fellesaktiviteter. KOR PÅ TUR, BRUK KORTUR.NO."

Innstranden Sangforening: "Meget fornøyd. Topp karakter."

Namdalseid Songlag: "Vi hadde en super tur. Spennende utflukter i strålende sol, det var fantastisk. Konsertene våre gikk fint, og flere tok seg tid til å høre på oss. At vi fikk synge i den gamle klosterkirka var ekstra bonus, en sterk opplevelse. Irish Evening ble en stor suksess." Les blogg her.

Leinstrand Songforening: "Vi har hatt en fantastisk flott tur i Dublin, der alt klaffet og ble slik dere hadde forespeilt oss det. En topp tur med livsvarige minner. En svært god dialog med dere i forkant av reisen. Alt var tilrettelagt, klappet og klart. Vi hadde også med en særdeles dyktig guide. Måltidene vær veldig bra. Hjertelig takk for et godt, nyttig og fruktbart samarbeid som har fungert svært bra. Vi setter stor pris på deres velvillighet."

Bergsøy Blandakor: "Medlemmane har uttalt at dette var ein fantastisk tur ! Vi er kjempefornøgde med alt! Vi har hatt ein flott tur som gav meirsmak! Vi har alt starta diskusjon på reisemål neste år."

Absolutt Gospel: "Vi var fornøyd med det meste - flott by, hyggelige folk, flott hotell, og fantastiske utflukter. U2-turen var kanonbra. Guiden var et fyrverkeri av en mann."

Flisneskoret: "Et utmerket samarbeid med dere førte til at turen ble slik vi ønsket. Behagelig guide med masse oppdatert informasjon. God mottagelse i St Patrick's - en fantastisk opplevelse!"

Vanylven Blandakor: ‎"Dette var ein kjempetur, alle var veldig fornøyde med både tur og opplegg."

Bærum Pikekor: Vi pikene har hatt en super dag. Det største som skjedde var at vi opptrådte i St. Patricks Cathedral … dette er det tilsvarende Nidarosdomen i Norge … med andre ord: a really BIG deal ! Det som var fantastisk med å synge der var den hellige atmosfæren og selfølgelig en uforglemmelig akkustikk. -Jeg glemmer aldri opptredenen i Christ Church dagen før hjemreisen. Gråt nesten, så vakkert var det."

Gjerdrum Bygdekor: "32 personer på tur - alle med smil om munnen hele tiden. Bare en ting å si: TOPP!"

Dubrovnik:
Bærumkoret: "En fin kortur. Flott reisemål for en oval helg/gruppetur."

Edinburgh:
Østre Gausdal Sangkor: "Alt i alt er vi veldig fornøyde og hadde en kjempefin tur! Det var fantastisk å synge i St. Giles katedralen! Guiden var veldig hyggelig, kunnskapsrik og artig!"

Sandvikens Mandskor: "Det har vært en fin tur! God sangopplevelse på slottet. Guiden var veldig hyggelig og dyktig. Takk for vel gjennomført arrangement!"

Grorud Mannskor: "Konserten i The Great Hall i Edinburgh Castle var en stor opplevelse. Takk for en kjempetur."

KORFUH: "Alle var svært godt fornøyd med det meste: Byen, St. Giles, hotellet, spisesteder".

Songlaget i BUL: "Vi hadde en veldig flott tur!"


Galway:
Skjervøykoret: "Vi hadde en nydelig tur til Galway, med akkurat passe mye på programmet. Trivelige og flinke sjåfører og guide, og det andre koret var veldig trivelige damer." "Mange nye flotte minner er skapt i minnebanken. Omgivelsene har gitt oss mye godt i sanghjertene våre. Takk for denne gang Galway." "En magisk konsert i Galway Cathedral." "Vi har hatt en helt magisk tur. Alle aktivitetene har vært veldig velorganisert. Tusen takk for det. Takk for samarbeidet som har vært upåklagelig."

Trivselkoret Rolvsøy: "Ja, vi kom oss til bake til Norge etter en vellykket tur til Galway. Været var vi veldig heldige med, særlig på utflukten til klippene og alle koste seg veldig. Flytur, hotell, mat, betjening, Guiden Brian og sjåføren Lee var helt topp. Han loset oss gjennom historien på en munter og underholdende måte, og det er moro nå å vite så mye mer om Irland enn vi gjorde da vi kom. Vår sang The Fields of Athenry fikk også nytt liv da vi kjørte inn om den lille landsbyen og fikk høre hvordan det foregikk da de fattige måtte snike seg ut om natta for å stjele litt korn til barna sine. Veldig rørende og interessant. Alt i alt ble det en super jubileumstur for oss, takket være deres fine opplegg.

Garda Korfestival:
Alla Breve: "Alla Breve fra Bergen vil takke for en fantastisk flott tur/korfestival til Verona/Gardasjøen. Vi fikk oppleve veldig mye på de dagene vi var der, og hadde noen fantastiske opplevelser. Båttur i strålende sol på Gardasjøen, byvandring i Verona, besøk på Farina vingård og to konserter. Konserten i Madonna della Corona vil vi huske lenge. En stor opplevelse å få synge der. Vil også takk våre reiseledere Pål og Terje for glimrende utført jobb."

Sørvik Sangkor: "Korfestivalen var over all forventning. En stor opplevelse som jeg vil huske lenge. Meget dyktige reiseledere. Et minne for livet!"

Vrengenkoret:"Det var en fantastisk tur - hele Vrengenkoret klapper for dere. Hotellet var veldig bra. Alle de fine stedene vi besøkte og opplegget på turen var helt topp. Sirmione og Gardasjøen, vingårdsbesøk, Verona og konserten i Bardolino og spesielt i fantastiske Madonna della Corona, alt var en opplevelse. Kunne ikke ønsket oss mer. Bussturene med masse god og interessant informasjon fra dere kunnskapsrike guider. Igjen takk til dere. Vi reiser gjerne på tur med dere igjen."

Hamar Damekor: "Tuuusen takk for et fantastisk opplegg i Italia. Vi storkosa oss. Alle var storfornøyde og sa at dette var et minne for livet. Takk til Dere flotte guider alle tre på hver deres måte. Kunnskapsrike, trivelige og omgjengelige. Hjertelig takk fra alle oss i Hamar Damekor som kom seg vel hjem."

Vise Versa: "Tusen takk for et fantastisk flott opplegg på turen. Utrolig mange opplevelser på disse dagene uten at det ble stress og mas. Det å skulle dra på de samme eventene skaper og et samhold innad i koret fordi vi er sammen stort sett hele tiden. Programmet var variert og flott med besøket i Madonna di Corona som et klart høydepunkt. Føles som en ukes ferie. (T.o.m. været hadde dere fått orden på)."

Sandefjord Damekor: "Flott opplegg, fikk oppleve mye på kort tid. Flinke, kunnskapsrike og hyggelige guider. Bra hotell, store rom, bra frokost og middager. Flotte/gode lokaler å synge i. Flott sted med vinsmaking & god mat og drikke. En superfin tur i et vakkert distrikt! Maner til gjentakelse! Sandefjord Damekor var svært fornøyde med turen og takker for en flott opplevelse!"

Kammerkoret Koriander: "En vellykket tur, godt hotell og hyggelige forhold. Kunnskapsrik reiseleder. Vi var veldig fornøyd med guidingen, ikke minst det du fortalte under bussturene. Guiden i Verona var spesielt dyktig, snakket glimrende engelsk og gjorde fortiden i byen levende for oss! Hele turen hadde et rolig og avslappet preg, ikke noe stress og mas. Alle var svært fornøyde med opplegget! Jeg er meget godt fornøyd med Kortur, kan godt gi full score på punktene i skjemaet."

Nabokoret: "Veldig bra opplegg. Hyggelige, kunnskapsrike guider. Flott opplegg. Utflukten til vingården var veldig bra. Lunsjen smakte også veldig godt. Blide og hyggelige representanter for TravelMaker / Kortur.no. Flott å synge i og oppleve fjellkirken Madonna della Corona. Flotte utflukter: "Fjellkirken", vingården og Lazise. Meget godt fornøyd, spennende og morsom tur. God oppfølging fra arrangørens side under oppholdet. Vellykket på alle måter. For mitt vedkommende var korfestivalen over all forventning. En stor opplevelse som jeg vil huske lenge."

Trivselkoret Rolvsøy: "Vi hadde en flott tur med mange gode minner!"

"Stryn Blandakor har hatt ein flott tur til Italia, med mykje song, sightseeing og god mat. Takk for turen, vi gler oss alt til neste gong"🎵🎵

Kor Arti: "Vi har hatt en fantastisk tur til Italia med Kortur.no. Alle de morsomme historiene og all infoen vi fikk fra Pål på alle bussturene. Å få oppleve kirken Madonna della Corona var magisk. Det var helt utrolig å få opptre der. Tusen takk for en fantastisk tur. Vi var veldig fornøyde alle sammen og vi gleder oss til å begynne å planlegge en ny tur om ikke så altfor lenge. Gleder meg til å samarbeide med deg igjen når vi skal på neste tur".

"Valnesfjord Spiskammerskor var svært godt fornøyd med hele opplegget og kommer garantert tilbake for ny tur!"

Hølenkoret: "Vi hadde en kjempefin tur, men kunne ønske at turen hadde en dag eller to til. Kunnskapsrike guider og mange gode historier underveis i bussen. Fikk god kontakt med Pål og Terje (reiselederne) og de fremstod som hyggelige og inkluderende hele veien. Og flott at de ble med å synge på et par av sangene våre. Synes begge konsertene var en fin opplevelse. Hyggelig bekjentskap med koret fra Bergen".

Gardasjøen / Verona:
Kor-Øst:"Da er vi i ferd med å lande etter Veronaturen 2022, fem hele dager med den fantastiske gjengen i KOR-ØST, ble en sterkt minneverdig opplevelse. Reisekomiteen soler seg i glansen av gode tilbakemeldinger: ☀️…fantastisk vær☀️…fantastisk opplegg☀️…balanse mellom frilek og konserter/turer☀️…beste turen hittil! Vi har gjort så godt vi kunne og vet samtidig at det beste var, valget av turoperatør. Pål Christian Møller fra Kortur.no var med kunnskap om Italia og et sterkt ønske om å gi oss en fin tur, svært god å ha i planleggingen. Men gjennomføring av turen overgikk allikevel planleggingen. Med gode lokale hjelpere, kjærlighet til Italia, dedikasjon og et genuint ønske om å gi oss en fin og opplevelsesrik tur, ga Kortur.no oss ei god og minnerik reise."

PostCanto: "Reisen var utmerket og dette var en godt gjennomtenkt og planlagt tur - der alt gikk på skinner. Ingen forsinkelser. Ikke noe skurr i maskineriet. Alt fungerte perfekt. Kunnskapen til reiselederen var fabelaktig. Det å få synge inne på operastadionen (arenaen) i Verona, var helt ubeskrivelig. Den følelsen av at stemmen bar fra den ene siden til den andre, var helt vidunderlig og magisk. Å synge i fullsatt kirke som var «kastet» inn i fjellet var fullstendig magisk. Det er umulig å sette ord på den opplevelsen. Å synge under fullsatt dåpsmesse i katedralen i utkanten av Verona, var også vidunderlig. Begge stedene skapte en vidunderlig sakral stemning og lyden var ubeskrivelig. I tillegg brøt vi ut i sang i Verona, og det var kjempemorsomt. Lunsjen på vingården var formidabel rett og slett! Det var helt supert at alle lunsjer og middager bortsett fra en var felles. Det sparte vi masse tid på, vi fikk god mat og drikke til en rimelig penge, det skapte samhold og vi kunne bryte ut i sang under måltidene. Plasseringen av hotellet var utmerket. Midt i mellom Verona og Garda. Du kan trygt bruke Kortur.no! En kortur med dem er sikker, godt planlagt, gunstig priset og medarbeiderne er kunnskapsrike! I tillegg får du oppleve ting du aldri ellers hadde opplevd!"

Sandvikakoret: "Vi har hatt det helt fantastisk! Alt gikk på skinner, og det var bare blide fjes og strålende kommentarer hele veien. Vi har følelsen av å ha vært borte i en hel uke fordi vi fikk med oss så mange forskjellige opplevelser! Hele turopplegget og vår kommunikasjon rundt det, har vært veldig bra! Jeg var veldig trygg på at dette kom til å bli en fin tur. Hotellet var stort og flott. Flott service og fine rom. Våre to konserter i kirkene var en fantastisk opplevelse. Il Padre i Santa Teresa inkluderte oss i menigheten og ba oss om en sang til da det avtalte programmet var ferdig. I den utrolig vakre Madonna della Corona var det også en meget behagelig og hyggelig Padre, som tok bilder av oss etterpå. Begge kirkene var helt fulle, og folk klappet og kom med bravorop til oss etterpå! Det var også laget en plakat som var hengt opp ved døren inn til kirken Santa Teresa hvor det var bilde av begge kirkene og informasjon om oss. Imponerende! Guide Lorella i Verona var utrolig kunnskapsrik. Utflukten til Sirmione og båttur på Gardasjøen var også helt supert. Besøk med lunsj og vin på vingård var et eventyr. Så hyggelig og nydelige omgivelser. Monica var en super reiseleder, veldig avslappet og hyggelig. Masse nyttig og også artig informasjon, i tillegg til at hun fortalte litt om seg og sin familie. Vi håper at andre grupper får glede av henne, hun anbefales på det varmeste! Som du skjønner, - vi kunne ikke fått en bedre tur, og vi reiser gjerne med dere igjen!"

"Dale Mannskor m/damer vil takke Kortur.no med Pål Christian Møller for ein flott og innhaldsrik tur til Verona, Venezia og Gardasjøen. Planlegginga av turen starta tidleg og dialogen med PCM var framifrå frå første dag. Opphaldet i Italia vart for oss i koret m/følgje ein fornøyelse å vera med på, planlagt til den minste detalje, dei utfordringane som dukka opp undervegs ordna PCM opp i på staden. Å få oppleva Verdi sin Nabucco var absolutt ein «høydare», likeså vingårdsbesøk, Venezia og opplevelesen av å få delta under messe i Madonna della Corona (fantastisk akustikk) med påfølgjande middag på lokal utestad med lokale produkter. Dale Mannskor kan absolutt anbefale Kortur.no og Pål Christian Møller til alle som vil reisa på tur og få ei god oppleving. PCM er dessutan ein rolig og behageleg person å vera i lag med, han har gode historiske kunnskaper om området vi ferdast i, og ein framifrå måte og formidla sine kunnskaper på. BRUK KORTUR, ABSOLUTT Å ANBEFALA!"

Scala Brio: "En strålende tur fra start til mål! Uten tvil den beste reiselederen vi har hatt. Veldig fornøyd, fikk sjå og oppleve mye! Kombinasjonen av ulike aktiviteter sammen med avslappende tempo. Flott informasjon i bussen. Alt svarte til forventningene. God service og god plass i bussen. Opplevelsen ved å synge på messe. Vingården, fantastisk plass/mat/drikke! En minnerik og flott tur med smil og service fra start til mål! TAKK FOR TUREN, VI KOMMER GJERNE TILBAKE".

Eidsfjord Blandakor: "Vi er meget godt fornøyd med turen. Det var passe med utflukter, konserter og fri. Dessuten kjempevær. Du var meget behagelig som turleder, vi hadde stor glede av vårt samarbeid med deg. Vi har fått et minne for livet å glede oss over - takk for det. Ord som fabelaktig og heilt fantastisk er beskrivende for hele turen. Stor takk!"

Mannskoret Dovre: "Meget godt gjennomført program. Alle deltakerne var meget godt fornøyd. Godt fornøyd med reiselederen fra Kortur.no".

Viken Mannskor: "Alle var fornøyd. Reiseleder var sjarmerende, effektiv og kunnskapsrik, positiv".

St Laurentiuskoret: "Takk for flotte opplevelser".

Bodø Domkor: "Vi er strålende fornøyde med en fantastisk tur til Italia i juni 2011! Grundig forarbeid ved valg av kirker, utflukter og hotell i henhold til våre ønsker og behov sikret flotte opptredener og opplevelser – og et meget trivelig og problemfritt opphold for alle. God informasjon underveis, og vilje og evne til å ordne opp i uforutsette ting og finne gode løsninger på strak arm når det trengtes. De var hjelpsomme, hyggelige og virket oppriktig interessert i oss. Vi kan absolutt anbefale Kortur.no!"

Gdansk:
Skikoret: "Det har vært en helt fantastisk tur. De tilbakemeldingene vi har fått underveis og til sist har vært udelt positive. Maten, servicen, hotelloppholdet, og kirkebesøkene, byvandring..turen til Sopot. Men guiden som vi fikk, Matjek, var helt topp. Så flink, presis, morsom, festlig. Men du har gjort en flott jobb i forkant, slik at dette ble en så fin tur. Jeg kunne sikkert tatt med mer. Men alle har vært smørblide på turen. En herlig opplevelse i Gdansk, kulturelt, arkitektonisk, historien, flotte parker m.m. Det var så fint å synge i kirken, katedralen, høre det andre koret, og synge sammen med det. Orgelkonserten var mektig. Jeg er veldig fornøyd med opplegget fra deg, så takk for kjempefint opplegg."

Borgen Sangkor: "Vi har igjen hatt en fantastisk tur gjennom dere. Alt har forløpt helt knirkefritt faktisk. Hotellet var fint. Guiden var en av de beste, en mann som virkelig kunne sine saker. Messen og konserten med det polske koret var en opplevelse. Utrolig flott å høre på. Helt fantastisk. Så var det vår tur, og vi hadde flere gospel sanger som det svingte av og det satte publikum stor pris på så det ut som. Kirken var så å si full av folk. Utrolig morsomt. Så sang begge korene til slutt «Oh Happy Day» og det ble høydepunktet. Vi hadde alle en fantastisk koropplevelse. Og de glimtene der kommer ikke så ofte i ens korkarriere, for oss amatører i alle fall. Men den ble sunget to ganger til jublende applaus. Turen til Sopot, kjempeflott. Alt etter planen og god tid på egenhånd. God mat og nydelig vær. Alt i alt en helt fantastisk tur for vårt kor. Flere syntes Gdansk er så flott at de planlegger tur dit med familie, så det gav et veldig godt inntrykk. Ha det riktig fint til neste gang."

Vi har reist med Kortur.no flere ganger nå og det er like flott hver gang. Takk for nå, og for et flott opplegg😊

Ha det riktig fint til neste gang."

Fanakoret: "Jeg har allerede fått mange gode tilbakemeldinger. Vi er spesielt godt fornøyd med guiden. Flotte restauranter og god mat. Stedene vi hadde konsert var helt supre. Det kom mange folk på alle og koret vi møtte var veldig hyggelig."


Helsinki:
Halden Damekor: "Turen har gått veldig fint, og alle er veldig fornøyde. Så turen har vært veldig vellykket. Kort reisetid og en fin by. Så sang vi mye , og det var vellykket. Så tusen takk for all hjelp og tålmodighet med meg. Jeg vil nok komme tilbake til dere om vi skal noe en annen gang, også fortelle om Kortur/Travelmaker til andre grupper. Så tusen takk".

Island:
Scala Brio:"Generelt sett var dette svært vellykket, godt opplagt og gjennomført. Det virket som alle var fornøyd. Vellykket og populær konsert på aldershjemmet . Fullt hus, og konserten varte i over en time! Populært med badingen i Den Blå Lagune. Golden Circle rundtur: Svært vellykket med mange naturfenomen. Geysir i aktivitet og fossene, FANTASTISK! Også Thingvellir var flott. Konklusjon: Alle måltider og utflukter var svært vellykket. Bussen/sjåfør: Svært bra. - Guiden Kristin: Vi kunne ikke fått noen bedre. Snakket godt nordisk, svært kunnskapsrik, og lett å samarbeide med . TERNINGKAST 6. Hotellet: Svært sentral beliggenhet, fin lobby og bar. KONKLUSJON: En tur vi vil huske som svært vellykket." "Takk til Kortur.no . for en fantastisk opplevelse og atter en gang, flott arrangert tur".

Hellvik Mannskor: "Vi er superfornøyde. Alt har gått etter planen. Helt knirkefritt. Bra hotell. God mat på restaurantene. Meget flink guide. Buss alltid på tia. Turene var godt lagt opp. Flotte opplevelser. Samarbeidet med guiden var utmerket. Vi fant greie plasser til lunsj. Vet egentlig ikke hva som kunne vært gjort bedre. For min del er jeg meget fornøyd med samarbeidet med dere. Vi gir dere de beste anbefalinger. PS. Så kom vi på direktesendt NRK TV på 17.mai fra Nordens hus. Ca. kl.13.00 norsk tid."

"Akkordiakoret er hjemme igjen etter en strålende og opplevelsesrik tur til Island. Guiden vår var en kunnskapsrik, velformulert og humørfylt dame, som gjorde historien levende for oss. Høydepunktene var mange: Den Blå Lagune, The Golden Circle. Vi slo til med spontankonserter flere steder. Men lørdagen var helt spesiell for oss. Etter litt tid på by'n med bl.a. besøk i Hallgrimurkjerka og Harpa, ble vi kjørt til Skalholt, der vi hadde konsert sammen med Skalholtkoret og... et damekor fra Reykjavik i Skalholt kirke. Eget repertoar og felles numre. En konsert med musikk som gikk fra hjerte til hjerte. Etterpå var alle 3 korene samlet til et måltid vi sent eller aldri glemmer. Lam, som var innvendig krydret fra naturens side, med tilbehør, kaffe og deilig kake. Sangen flommet, kor etter kor bidro med flott sang. Ingen språkbarrierer i sangens verden. Kortur.no skal ha all ære for et fremragende opplegg. Vi er rett og slett kjempefornøyde. Alt fungerte, vi ble ivaretatt på best måte. Og Pål, du har vært tilgjengelig morgen og kveld, og gitt rask tilbakemelding på alle våre mailer, og imøtekommet alle våre ønsker og behov. EN STOR TAKK TIL DEG. Akkordiakoret har reist med Kortur.no til Dublin, til Svalbard og nå til Island. Vi kan derfor anbefale Kortur.no på det varmeste."

Ljomen Blandakor: "Vi hadde en fantastisk tur !!!! Spesielt konserten vår var kjempeflott ".

Krakow:
Sangkoret Spleis frå Masfjorden hadde ein flott tur til Krakow 26.-29.05.23. Turen var planlagt i samarbeid med kortur.no/TravelMaker AS. Reiseselskapet hadde gjort godt arbeid, slik at alt gjekk «på skinner» og vi hadde ein svært vellukka tur. Hotellet låg svært sentralt til, var reint og fint, hadde god mat og hyggelege tilsette, så opphaldet der var upåklageleg. Om ettermiddagen hadde vi ein guida gå-tur i Krakow med Maciej – ein fantastisk guide som med kunnskap og humor fortalte om byen og mykje meir. Laurdag holdt vi ein konsert i kyrkja Holy Heart of Jesus. Det vart ein flott konsert i ei flott kyrkje. Søndag besøkte vi saltgruvene – ei stor oppleving både for dei som hadde vore der tidlegare og dei som var der for første gang. Også her vart vi guida på ein framifrå måte av Maciej. Besøket i gruvene vart toppa med minikonsert i kapellet – ei oppleving vi vil huske lenge! Måndag var det dessverre tid for heimreise – det er utruleg kor fort tida går når vi har det kjekt! Gode opplevingar i ein flott by gjorde dette til ein minnerik tur for oss alle.

Kongsberg Blandede Kor: "Det var fantastisk lyd i kirkerommet. Nesten uvirkelig. Finfin opplevelse. I dag har vi sunget i saltgruvene og på en scene på et torg. Vi har mottatt hyggelige tilbakemeldinger fra forståsegpåere at vi har flotte samstemte klanger. Jeg er stolt deltaker på en kjempefin kortur."

Fredrikstad Sangkor deltok på Krakow Korfestival:"Tusen takk for noen fine og varme dager i Krakow. Det var spennende å synge 102 meter under bakken. Konserten i kirken ble også meget bra. Avslutningsmiddagen var meget hyggelig med god mat og flott nasjonal musikk, sang og dans av en flink familiegruppe. En flott kortur".

Bergen Nord Kammerkor: "Et prikkfritt gjennomført kortur til Krakow. Reisen gikk uten forsinkelser, hotellet var svært bra og vi fikk gjennomført gode opptredener i lokaler med fantastisk akustikk. Og at vi «pakket» alt det offisielle programmet inn på en dag gjorde at vi fikk mye tid til å være sosiale samt være turist i denne nydelige byen. Takk til Kortur.no for et meget bra opplegg."

Glommakoret: "Vi hadde en veldig fin tur! Guiden vår var super, snakket perfekt norsk og var veldig kunnskapsrik og trivelig. Opptreden i saltgruvene i Krakow🎶 fantastisk akustikk, herlig publikum. Det var helt magisk å synge der. Takk for hjelpen😊".

Ullensaker Korforening: "Vi har hatt en fin tur og alle er svært fornøyd. Guiden var veldig flink, en vittig og hyggelig kar. Restaurantbesøket første kveld var helt ok, andre kveld veldig bra med nydelig mat. Kjempefint vær hele helgen. Minikonsert i Saltgruvene gikk fint. Konserten på torget gikk veldig bra".

Frimurernes Sangforening: "Takk for en svært vellykket kortur til Krakow. Ting fungerte: transport, guiding, innkvartering og middager. Koret fikk oppleve å synge i lokaler med praktfull akustikk. Guidene overrasket med å snakke norsk, i tillegg var de kunnskapsrike. Våre måltidssamlinger på forskjellige steder hadde god stemning - og vi fikk god mat. Programmet var ikke heseblesende tett, det var tid til å oppleve Krakow. Sangerne har allerede ytret ønske om ny tur med dere neste år."

Songlaget Våren": Da har vi nærmest «kræsjlandet» i hverdagslivet igjen, etter en super kortur! Fantastisk kirke, flotte saltgruver, dyktig guide, herlig bymiljø og fabelaktig reisegruppe😁. Vil bare si tusen takk for samarbeidet, vi har kost oss så masse, og fått masse skryt for opplegget😊 Det meste gikk jo knirkefritt, og det som snublet litt, fikk til slutt en happy ending😃. Takk for godt samarbeid😊".

Sangkoret Øyeren: "Takk for en flott tur til Krakow. Programmet ble veldig godt mottatt. Ikke stress og samtidig aktivt. Kortur / TravelMakers tilstedeværelse, ansvarsfull reiseleder under hele turen. Totalvurdering: Meget bra!"

Trengereidkoret: "Vi har hatt en flott tur til Krakow, vår kvinnelige guide var super. Det var en fin konsert i kirken fredag, med full kirke og «trampeklapp». Utrulig at det kom så masse folk. Kirken var nydelig og flott å synge i. Restaurantene var og av flott kvalitet. Så vi er glade og fornøyde med turen. Vi bodde fint til med kort vei til det meste."

Lørenskog Damekor: "Det var et enstemmig kor som klappet for en fin tur til Krakow med mange opplevelser. Turen var fantastisk fra ende til annen. Alt var veldig fint tilrettelagt og alle var fornøyde med god informasjon på forhånd. Flyturen, hotellet, maten, guidene, byrunden, saltgruven, alt var godt forberedt. Takk for en fantastisk tur og godt samarbeid."

Breimskoret: "Gjekk kjempefint i Krakow. Flott opplevelse i saltgruver og sang i kirka. Alle medlemmane var strålande fornøgd med oppsettet. Egen reportasje i lokalavisa onsdag 10.mai. Så vi er i gang med planlegging av neste tur om 2 år… Dublin!"

Arne Sangforening: "Vi hadde en kjempeflott tur, til tross for at det regnet både fredag og lørdag. Logistikken fungerte hundre prosent. Guiden var der når han skulle, bussen sto på rett sted til rett tid, alle middagene ble servert som avtalt, og det kom til og med folk på konserten. Dere har gjort et glimrende forarbeid."

Havdur: «Veldig bra ! Alle var kjempefornøyde. Kortur.no hadde laget ett godt opplegg som passet oss utmerket. Kjempebra - alle likte seg, vi fikk synge, se, oppleve mye".

Loddefjord Sangforening: "Turen og oppholdet ble en suksess på alle måter. Vi er imponert over at alle aktivitetene, måltidene og utfluktene ble gjennomført helt etter planen. Guidene som loset oss gjennom utfluktene var dyktige og hyggelige og tilførte oss mye fakta og kunnskap. Konserten i St Nicolaus kirken kan bare karakteriseres som en stor suksess og en flott opplevelse for koret! Maken til entusiastisk publikum; koret fikk trampeklapp fra et overraskende? stort publikum og måtte framføre ekstranummer etterfulgt av at presten fikk tilhørerne med seg i en sang for oss (på polsk) ! Planleggingen og tilretteleggingen av turen og programmet fungerte utmerket."

Haukneskoret: ‎"Vi har hatt en fantastisk tur. Guiden var en fantastisk og kunnskapsrik person."

Follesø Mannskor: "En kjempe tur er blitt til gode minner. Krakow anbefales på det varmeste for de sangglade! Mange arenaer og ikke minst et særs hyggelig publikum! Kortur.no/TravelMaker kan trygt anbefales".

KORFUH: "Alle ønsker vi hadde ble innfridd. God og fyldestgjørende informasjon om turen og sightseeing har vi fått. Alt var godt organisert! KORTUR var med å gjøre turen til en stor opplevelse for alle sammen! Guidene var svært gode. Det har vært en MEGET vellykket tur både musikalsk, sosialt og kulturelt. Det gav mersmak og vi planlegger ny tur om 2 år. En stor takk."

A Cantus: "The best tour ever! Drømmeguide - terningkast 6."

Bergens Handelsamfunds Sangforening: "Veldig godt fornøyd med valg av restauranter og gjennomføring av program. God oppfølging av guider."

"Feiekostane har deltatt på katolsk gudsteneste i Krakow, ein fantastisk opplevelse vi ber med oss resten av livet !"

"Norsk Postkorforbund med 4 kor og 123 deltakere takker for et flott opplegg i Krakow. Flinke guider, gode restauranter, flott underholdning på Folwark Zalesie. Sentralt beliggende hotell. Vi anbefaler gjerne Kortur.no med sine gode kontakter."

Jondalen Ungdomskor: "Vi hadde ein flott tur.

København:
Honningsvåg Blandakor: "Vi hadde en fantastisk tur. Er glad for at dere gjorde planlegging for oss. Båttur var fin, hotellet bra og sentralt, Middag på Flammen fantastisk, Buss kom i tide både tur og retur- veldig bra. Sjømannskirken tok oss godt imot og vi sang for to brudepar på vår lille opptreden. Gode vafler. Vi hadde tid på egenhånd, det var fint så kunne alle gjøre det de ønsket - vi var på det runde tårn og sang oss opp gjennom korridoren - bra akustikk. Bruker dere gjerne på neste tur også. Si fra om det dukker opp gode forslag for tur 2025.Takk for samarbeidet."

Lisboa: "Mange fine minner ble skapt i Lisboa, og vi er glade for å ha blitt tildelt ikke bare ett, men to gulldiplomer."

Limerick:
Sandvikakoret: "Vi har hatt en flott tur! Det er positive meldinger fra alle vi har snakket med! Konserten med Kings Singers var over all forventning. Alle melder at det var en virkelig stor opplevelse! Workshopen i University Concert Hall, med alle korene sammen, ble også en flott opplevelse, med den dyktige og inspirerende dirigenten Ruaidhrí Ó Dálaigh. Også konserten på klippene ble en flott opplevelse! Storslått og vakkert! Og et flott minne for alle! Så bar det videre tilbake CHORAL TRAIL I Bunratty Castle & Folk Park. Det andre koret Voices of the Boyne var flinke. Inspirerende å høre på. På kvelden skulle vi jo til Cahir. Flott borg og hyggelig rom å synge i. Det ble en veldig flott opplevelse! Vi ble tatt veldig godt imot av koret Cahir to Sing med etterfølgende besøk på The Hill Bar med dem. Vi følte også at vi fikk en flott sangopplevelse, med en av korets beste fremføringer på lenge. Så dette var en flott tur for oss! Takker for god dialog og hyggelig samarbeid underveis."

Liverpool:
"Bergsøy Blandakor valde igjen Kortur.no då vi skulle ut å reise, og vi angrar ikkje eit sekund på valet. Liverpool var målet denne gongen, og Pål Christian Møller organiserte ein fantastisk tur til oss. Med si kontaktflate og lange erfaring med både Liverpool og korturar, så la han opp ein tur som gjorde at det vart rein plankekøyring for oss. Vi fekk mange gode tips på førehand kva vi burde få med oss, og guidane vi hadde både i Manchester og Liverpool gjorde det til ei oppleving vi vil leve lenge på. Å få syngje i Liverpool Cathedral, dra på sightseeing i Beatles sine fotspor og i Liverpool si historie, vandre rundt i Mathew Street, kjenne på den sydande atmosfæren, høyre musikk frå alle kantar, og ikkje minst kjenne på ærefrykta ved The Cavern, gjorde denne turen til ei magisk oppleving. Både hotellet og restaurantane vi fekk anbefalt var heilt topp. Prisnivået var bra, dei låg veldig sentralt til, og dette gjorde også sitt til at turen vart ekstra fin. Sidan både planlegginga og sjølve turen vart gjennomførte i ei tid med mange endringar på grunn av pandemien, så vil vi rette ein ekstra stor takk til Pål Christian Møller. Han svarte tolmodig på alle spørsmål, ordna alle ønske og endringar som kom, og det i eit imponerande tempo. Vi følte oss veldig godt ivaretekne heile vegen, og han slapp ikkje taket i oss før vi var vel heime. Han yter ein service som er langt over det vi kan forvente, og vi er ikkje i tvil om kven vi kjem til å kontakte neste gong. Pål Christian Møller og Kortur.no er definitivt fyrste valet vårt."

"Glommakoret vil takke for en utrolig minnerik tur til Liverpool i oktober! Kortur.no stod for et program spekket med flotte sanglokasjoner, god mat og gode opplevelser for oss i koret. Turguidene våre var intet mindre enn enestående, og vi følte oss godt ivaretatt under hele turen."

Båthuskoret: " Vi har booket tur gjennom Travelmaker/Kortur til Liverpool. Fra Båthuskoret i Fredrikstad stilte 38 sangglade og forventningsfulle korister. Turen ble fantastisk fordi ALT gikk på skinner og det er en fornøyelse når Pål Christian deler sine, nærmest utømmelige, kunnskaper om Liverpools historie, musikk og fotball. Tusen takk til Kortur og Pål for en "Osemagisk" tur til Liverpool med Båthuskoret. En kunnskap og kjærlighet til byen er delt med oss på en måte vi aldri glemmer. Mange vil garantert reise tilbake til byen på egenhånd etter dette. Vi trodde ikke det gikk å toppe Roma 2012, men Liverpool 2014 er på samme nivå. Vi er strålende fornøyd og reiser hjem til Fredrikstad med bare gode minner i bagasjen og kontakt gjøres nok igjen ved neste korsvei."

Skedsmo Voices: "Det var en hektisk men innholdsrik uke med mange flotte opplevelser. Samarbeidet med Pål Møller i Kortur har vært veldig bra. Flotte steder for opptredener. Veldig god og variert guiding. Sentral beliggenhet (hostel) og gode muligheter for shopping. Gode spisesteder (pizza, kinamat og tapas). Koret deltok deretter i korfestival i Wales: Selve korkonkurransen var svært godt organisert. Koret deltok i to konkurranser og fikk gode poengsummer. Koret deltok også i paraden. Dette var flotte opplevelser og ga gode minner."

Sangkoret Samklang: "Koret har kommet tilbake fra en flott og vindfull tur til Liverpool, hvor vi også møtte Glommakoret fra Elverum Vi sang lørdag engelsk norsk og svensk i den anglikanske katedralen, størst i Storbritannia ! Dagen etter i Sjømannskirken, Gustav Vasa kyrkjan. Vi har var på sightseeing og noen fikk også shoppet. Takk for turen til Kortur.no og Travelmaker som hadde laget et flott opplegg for oss! Alle synes vi hadde hatt en fin og opplevelsesrik tur. Hotellet var hyggelig og komfortabelt. Vi var også fornøyd med det øvrige program, herunder måltider."

Gjerdrum Bygdekor: "Det har vært en flott tur. Vi er veldig førnøyd."

Sandneskameratene: "Jeg synes Kortur.no var den beste jeg har vært med på reise. Det var en mer personlig oppfølging på denne reisen, enn jeg har opplevd tidligere. Jeg kan ikke tenke meg noe fra tur-arrangøren som kunne vært bedre. Vi kommer gjerne tilbake til Kortur.no."

PostCanto: "Alle i PostCanto var strålende fornøyd med turen til Liverpool. Turen inneholdt alt som en korist kan ønske seg: Fantastiske steder å synge der det var publikum som satt stille og hørte på. Det var veldig trivelig å være i sjømannskirken, både under gudstjenesten og på kirkekaffen. Vi spiste på trivelige restaturanter der det ble servert veldig god mat. Veldig koselig å være sammen med damekoret i Bergen. Gode muligheter for å vandre i byen og bli litt kjent og lære mer om hvor The Beatles spilte og ferdes for 50 år siden. Flott å kunne gå i “fotsporene" deres. Kortur “leverte varene" – vi gleder oss til neste tur."

Skien Mannssangforening: "Takk for en flott tur til Liverpool."

Lørenskog Mannskor: "Takk for en fantastisk tur."

Flekkefjord Sangforening: "Liverpool er fantastisk. Uforglemmelig tur."

Flaktveitgjengen Blandakor: "En spesiell takk til TravelMaker og Pål Christian Møller, alltid tilgjengelig med raske og positive tilbakemeldinger på henvendelsene våre. Vi er strålende fornøyde med en fantastisk pinse-tur til Liverpool. Godt forarbeid ved valg av kirker, hotell og spisesteder i henhold til våre ønsker og behov sikret flotte opptredener og opplevelser".

London:
Ung Kirkesang Bjørgvin: "Kortur.no kan vi trygt anbefale. De gjør sitt beste. Besvarer henvendelsene raskt og seriøst. Profesjonalitet og serviceinnstilte. Vi var en gruppe på 35 personer, og er veldig fornøyd med turen de arrangerte for oss til London i august 2018. Du er en kormann som vet mye om å arrangere turer for kor."

Vokalensemblet Aquarius: "Alt gikk etter planen. Det var ca 60-70 som stoppet opp og hørte på konserten vår i Katedralen. Det svingte i Katedralen må du tro m/vår superflinke pianist/dirigent. Ikke etter normen for slike konserter iflg medarbeider i Katedralen, (ikke vanlig med applaus engang), så glade / fornøyde sangere avsluttet lørdagskvelden med The Lion King. En tettpakket London weekend som blir husket lenge ble dette. Tusen takk til deg for all hjelp og ikke minst tålmodighet."

Malaga:
"Dale Mannskor m/damer vil nok ein gong takke Kortur.no med Pål Christian Møller for ein flott og innhaldsrik tur, denne gong til Spania/Malaga/Benalmadena. Framifrå dialog under planleggingsfasen med PCM frå første dag. Opphaldet i Spania vart ein fornøyelse å vera med på, planlagt til den minste detalje, dei utfordringane som dukka opp undervegs ordna PCM opp i på staden. Me budde «godt og standsmessig» på hotell plassert sentralt ved stranda i Benalmadena. Dagsturar vart det til «klippebyen» Ronda med vingårdsbesøk, besøk til det mauriske slottet, Alhambra i Granada, byvandring i den «kvite byen» Mijas og sjølvsagt byvandring i Malaga med besøk på Picasso-museet og opptreden i fantastiske, Malaga katedral. Dale Mannskor kan absolutt anbefale Kortur.no og Pål Christian Møller til alle som vil reisa på tur og få ei god oppleving. BRUK KORTUR, ABSOLUTT Å ANBEFALA!"

Nice:
Kammerkoret Apollon: "Generelt god gjennomføring av festivalprogrammet." (korfestival).

Paris:
Tune kirkes barnekor: "Takk for en fantastisk god og personlig service, og et meget godt turprogram! Alt i alt en veldig flott, minnerik, gjennomorganisert og vellykket tur! Vi var en veldig fornøyd gjeng som kom hjem til Sarpsborg igjen!"

Paris og Orleans:
Oslo Oratoriekor og Drammen Symfoniorkester: "Takk til alle dere som har vært med å organisere turen. Takk til Travelmaker ved Pål Christian Møller for logistisk hjelp med hotell-, fly- og bussbooking samt sightseeing og bespisning. Dette ble en uforglemmelig tur som jeg kommer til å huske resten av livet."
"En super tur". "En fantastisk tur".

Praha:
Haukneskoret: "Vi hadde en kjempeflott tur til Praha, og hadde mange flotte dager og opplevelser der. Hotellet var kjempeflott, og veldig trivelig og rent. Super guide, som hadde stor kunnskap om byen. Vi fikk tatt en «spontan» sang i en av kirkene, og det var helt magisk. Båtturen på lørdag som var inkl veldig god lunsj, var vi veldig fornøyd med, så denne anbefales absolutt. Ellers var konserten i Church of St Nicholas en veldig flott opplevelse. Omtrent full kirke. Vi ble veldig godt mottatt der, og fikk øvd før konserten, og kirken var sååå herlig å synge i. Middagene ble inntatt på veldig ulike restauranter, og vi hadde veldig varierte menyer, og fikk dermed smake på masse forskjellig. Så totalt sett er vi veldig fornøyd også denne gangen, og du har igjen funnet flotte steder til oss og planlagt en flott tur. Så tusen takk for all hjelp denne gangen også. Dere vil helt sikkert høre fra oss igjen om ett par år".

Gausel Kirkekor: "Takk for en vellykket Praha-tur. En spesiell takk til guiden vår Alex som hele tiden var på servicen og med solid historisk kunnskap. Alle uttrykte stor tilfredshet med turen. Svært godt fornøyd med samarbeidet."

"Nordbykoret var meget godt førnøyd med turen og med hjelpen vi fikk med opplegget forhånd. Guiden Maria som hjalp oss i Praha var helt suveren og trenger mye skryt. Hun var meget hjelpsom".

Steinkjer Kammerkor: "Kjempegod hjelp og oppfølging hele veien…..vi er svært fornøyde med opplegget og turen, vi har storkost oss. Har vært godt fornøyd med alt. Helhetsinntrykk: SUPERT!"

Østre Gausdal Sangkor (korfestival): "Veldig fornøgd med turen og opplegget. Særlig fornøyd med den flinke guiden. Dere hjalp oss med de tingene vi ba om. Særlig er vi fornøyd med at vi fikk hjelp til å løse dirigent oppgaven når vår egen ble syk. Takk for en flott tur."

Riga:
Velfjord Blandakor: "Vellykket opptreden, god akustikk. Guiden Inguna tok godt vare på oss og vi kom godt overens, et fyrverkeri av et menneske Felles måltider falt i smak, god mat og trivelig betjening. Takk for en godt tilrettelagt tur.

"Vi i Strømmen Korforening vil få takke Kortur.no v/Pål Møller for en fantastisk tur til Riga. Helt fra første forespørsel og fram til ferdig opplegg for vår jubileumstur har vi fått en utrolig god hjelp og service fra dere. Det gjelder seg planlegging, forslag til program, valg av spisesteder, forslag til menyer og endringer underveis helt fram mot avreise. Og vel framme i Riga ble vi tatt hånd om av dyktige guider som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss. At vi fikk ha vår jubileumskonsert i den flotte St. Peterskirken var høydepunktet og kommer til å være et minne for livet for oss sangere. En bedre feiring av våre 90 år kunne vi ikke fått. Vel blåst Kortur.no".

Oslo Jammerkor: "Vi har hatt en meget vellykket tur på alle måter og alt fungerte som det skulle. Det ble en fin balanse mellom oppsatt program og tid på egenhånd. Vertinnen vår var alltid presis og tilgjengelig. Hotellet var veldig bra med god service og god mat. Spesielt frokosten var bra med svært stort utvalg. Byvandringen var spesielt bra. Guiden vår, Inguna, var veldig kunnskapsrik, informativ og engasjert. Hun bød virkelig på seg selv. Restaurantbesøkene var også veldig bra med en absolutt topp avslutning på Kalku Varti. Nydelig mat og god service alle steder. Det ble også en veldig fin opplevelse for oss å få synge i St. Johns Church. Alt i alt er vi meget fornøyd og glade for at vi valgte Riga som reisemål. Tusen takk for oss".

Borgen Sangkor: "Vi takker for en kjempeflott tur og for godt samarbeide med deg. Du ordner opp i alt og det er så flott for oss. Hotellet var kjempefint. Rent, og de ordnet rommene alle dagene vi var der. Hyggelig personale og god mat. Byvandringen i Gamlebyen var veldig flott, med de to kunnskapsrike guider. De var norsktalende og det var helt perfekt.
Opptreden i kirken var også en spesiell og fin opplevelse. Vi var ventet og ble godt tatt imot. Og helt fantastisk å synge der. Og fint å få delta på en annerledes gudstjeneste i Riga enn vi er vant til. Veldig høytidelig og fint. Videreformidlingen fra oss, via Kortur.no og til personene som skulle guide oss i Riga var helt på topp. Alle beskjeder og ønsker fra oss i koret, hadde kommet fram til rette vedkommende. Det var så flott for oss og se at alt på turen var vel organisert og alt på plass, med både dietter og tilretteleggingen i kirken og på restauranten vi var på lørdag kveld. Nydelig mat også. Og at guidene snakket norsk er veldig bra for vårt kor hvor mange ikke engang har lært engelsk. Vi har hatt en fantastisk tur, og ingen ting å klage på".

Quernes Mandssangforening: "Vi hadde en kjempefintur til Riga og Latvia, alle i koret var veldig fornøyde. Opplegget dere hadde satt opp for oss var veldig bra, likedan som opplegget på forrige tur til Budapest. Konserten i Peterskirken ble veldig bra, og med brukbart med publikum. Den andre delen av turen til Jekabpils ble veldig bra med konsert i byens katolske kirke, og der gode venner hadde lagd ett eget opplegg etter konserten med mat og en sosial sammenkomst. Vil på vegne av meg og koret takke for en strålende tur".

"
Mandal Kantori hadde en flott 30-års jubileumstur til Riga. Supert hotell med prima beliggenhet. Fantastisk flinke og hyggelige guider. Vi fikk svært gode tilbakemeldinger på de guidede turene. Restaurantene var også gode steder å være for koret med god mat og fin service. Maten smakte aldeles fortreffelig og lokalene var superfine og perfekte til vår jubileumsfest. Fantastiske sangopplevelser i både St.Johns Kirke og sist, men ikke minst, Riga Dome. Opptredenene i kirkene gikk superfint og vi ble godt mottatt der også. I Riga Dome fikk vi over 200 tilhørere 😊. Det var en flott tur, vi er veldig fornøyde og alt gikk kjempebra. Vi er veldig fornøyde med oppholdet. Tusen takk for samarbeidet, det har vært veldig hyggelig og lett å ha med deg å gjøre, og du har fulgt oss fint opp."

"Vi var 4 kor på tur til Riga i pinsen og det ble svært vellykket på alle måter. Godt gjennomført av Kortur med Pål i spissen og med god hjelp fra dyktige guider. Fin blanding av program og fritid, strålende vær, flott konsert i Peterskirken og mange hyggelig stunder sammen med sangervenner fra Bergen, Moss og Oslo. Tusen takk til Kortur for vel gjennomført arrangement." Korfestival med 4 kor fra Norsk Postkorforbund reiste med Kortur.no til Riga pinsen 2018.

"Under Girstakken er nå på tur hjem etter en fantastisk tur til den flotte byen Riga, som skrudde på sommervarmen til ære for oss. 😊Vi har sunget på torg og i park, på båt og i kjeller, på restauranter og hotell - og til slutt i St. Saviors kirken der vi deltok i en kraftig messe. Heldigvis på engelsk. Vi har hatt et internasjonalt publikum; de mest entusiastiske kom nok fra Italia. 🤗I tillegg til vår kjære supportergjeng, møtte vi også svært begeistrede nordmenn. 😊 Håper det ikke blir altfor lenge før vi drar på kortur att, for dette var litt av en vitamininnsprøyting for vårtrøtte korsangere "

Haukneskoret: "Nå er vi vel tilbake fra Riga, og vi har hatt en strålende tur. Fantastisk flott spennende by, og vi har vandret og sett massssse. Riga var en utrolig ren by, masse trivelig å se og oppleve. Veldig fornøyd med all hjelp med planlegging av turen, mange gode innspill og ideer som passet vårt kor. Selv med mange spørsmål, og endringer frem og tilbake fikk vi bare hyggelige tilbakemeldinger og hjelp fra Svanhild. Programmet du hadde satt opp til oss var veldig bra, passe av alt, og alt gikk smertefritt, og Juljia guiden var bare helt nydelig. Så vi er så fornøyde med hele denne turen, og håper det ikke går mer enn et par år til vi kommer oss av sted neste gang. Vi har en bitte liten ting vi ønsker å sende til deg som takk for kjempeflott hjelp med planleggingen av turen. Du har vært så herlig å ha på laget. Ha det godt så lenge og tusen tusen takk."

Namsos Blandakor: "Vi var godt fornøyd med opplegget, hotellet, guiden og beliggenheten i forhold til andre ting og gamlebyen. Hotellet hadde også bra middagen til en rimelig pris. Inguna var en super guide."

KORFUH: "Vi hadde en fin tur med gode opplevelser. Meget flink og hyggelig guide".

Alta Mannskor: En hyggelig og begivenhetsrik tur. Guiden var helt fantastisk flink. Konserten i kirken var helt fantastisk, godt annonsert med plakater med bilde og opplysninger om koret, samt hyggelig vertskap og bevertning etterpå. Når det gjelder billetter og korrespondanse ellers med reiseselskapet, var alt prima ordnet. Stor takk til Stig. Alt i alt var turen svært vellykket."

Riga Korfestival:
"Akkordiakoret takker for en fantastisk korfestival i Riga. Vi ble godt ivaretatt fra vi kom på flyplassen, til vi reiste hjem. Riga er en interessant by, og guiden vår på byvandringen var dyktig og kunnskapsrik. Kirkekonserten var en opplevelse, godt organisert, og det var en glede å synge der, og å høre på de andre dyktige korene. Velkomstsamling og spesielt avslutningssamlingen, var rett og slett MUSIKALSK MEDISIN. Alle var storfornøyd med festivalen!!! Vi har erfaring i å reise med Kortur AS som arrangør (Dublin, Svalbard, Island) og vi vet at med deres serviceinnstilling, deres evne til å finn gode løsninger, samt oppfølging underveis, så blir det en fantastisk tur. Kompetanse gir resultater!!! 👍 Takk for oss!!!😊".

Bergen Mannskor: "Alt fungerte fint. Godt fornøyd med konsertene. Tid både til sosialt og sang. Totalvurdering: Veldig bra".

Steinkjer Damekor: "Takk for en tur med mange fine og morsomme opplevelser. Veldig godt fornøyd med hotellet – fin beliggenhet. Fantastisk dyktig guide".

Vise Versa: "Først vil vi bare takke for en flott kortur til Riga. Alt gikk smidig og ordentlig og det var godt planlagt. Det var enkelt å få tak i dere om det trengtes og det var veldig godt tilrettelagt. Veldig deilig å få alt ordnet for en så stor gruppe. Super tilrettelegging av øvelse og konsert i St.Peterskirken. En flott opplevelse".

Rimini:
"Frimurernes Sangforening i Bergen er svært fornøyd med den av Kortur arrangerte tur til San Marino for deltagelse i Cantate Adriatica etterfulgt av 5 dagers hotelloppold i Riccione. Hotellet i Riccione var svært bra: rent, pent, svært serviceinnstilt personale. Godt fornøyd med Korturs evne til å ta alle de korrigeringene som i litt for stor grad kom opp før avreisen, nye påmeldinger, avmeldinger etc."

Roma:
Koressa: «Så var vi alle 26 sangere hjemme igjen etter en minnerik, vellykket tur til Italia. Alt fungerte som det skulle; både flyturen, hotelloppholdet, bussturene, måltidene og sightseeingen i Roma og besøket på vingården. Bussene kom etter avtalen og på de rette stedene. Det var øvinger og konserter flere plasser så det ble mange forflytninger. Vår norske guide var meget kunnskapsrik og veltalende og utrolig «lett på foten»! Hele gruppen var godt fornøyd med opplegget og vår italienske dirigent og hennes familie og venner som bodde kort avstand fra hotellet vårt var meget behjelpelig og hyggelige. Som en konklusjon må vi si oss veldig fornøyd med denne korturen."

Fredrikstad Community Choir: "Italiaturen gikk kjempebra. TravelMaker har de beste forutsetninger for å lage en vellykket kortur. Alt gikk veldig bra og samarbeidet med guider og sjåfører var utmerket." Koret sang i Roma og Assisi.

The YMCA Oslo Community Choir: "Vi har nylig kommet hjem fra turen til Italia med The YMCA Oslo Community Choir og som du vil se av evalueringsskjemaet er jeg meget godt fornøyd med denne. Turopplegget var meget bra. Alt gikk på skinner hele veien. Det var god standard på hotellene. De avtalte opptredenene fungerte også meget bra og samarbeidet med de lokale guidene og prestene gikk utmerket. Spisskompetansen på å organisere opptredener er uvurderlig. Totalt sett er vi altså meget godt fornøyde." Koret sang både i Assisi og i Roma.

Gjerdrum bygdekor: "Skal hilse fra alle og si at vi har hatt en fantastisk tur. Fredagen var helt topp....det var en stor opplevelse å få synge i Pantheon....og veldig stas og få synge ved spansketrappen. Vi hadde også en festlig middag...spiste god mat ..mye vin, sang og koste oss. Vi hadde to fantastiske kelnere som jeg tror også koste seg. En av dem sang for oss også. Vi har mange flotte minner...og ble godt tatt vare på av Camilla den dagen."

"PostCanto takker Kortur.no for en kjempefin tur med godt organisert og gjennomført opplegg! Vi følte oss trygge og ble vel tatt vare på fra vi ble hentet på flyplassen til vi dro hjem. Kortur.no har meget god lokalkunnskap og ett veldig godt lokalt nettverk. Fantastiske sangopplevelser, under messer i Pantheon og Santa Maria Maggiore, rundtur i byen med lokal norsktalende guide og mye god mat og drikke, gjorde at vi fikk maksimalt utbytte av en kort og hektisk helg!"

Båthuset Voksenkor: "Takk for klokkerent opplegg og god hjelp - alt gikk på skinner! Ellers flott logistikk, guide og bistand på både kirke og torg Oppsummert: terningkast 5,9 - så tusen takk. Du/dere hører fra meg/oss ved neste tur:)".

Salzburg:
Lørenskog Mannskor: "Natt til onsdag landet Lørenskog Mannskor på Gardermoen etter fantastisk 6 dagers jubileumstur til Østerrike. Turen ble en kjempefin opplevelse for alle i koret. Vi var veldig heldig med været og hadde sol hver dag. Tirol viste seg frem fra sin beste side. Det var så grønt og rent over alt. Alt fungerte med transport og guider, de stod der de skulle til riktige klokkeslett hver dag. Utflukter og tilhørende lunsjer gikk strålende og reisekomiteen dro villig kortet og spanderte all drikke, pytt pytt. Hovedinntrykket til alle sammen var at de var strålende fornøyd med oppholdet og vår faste sjåfør Stefan. Vi hadde konserter i katolsk kirke i Kitzbühel og i Mirabel-parken i Salzburg. Ved begge anledninger fikk MIB også sin egen avdeling. Stor lykke, spesielt for japanske turister i parken. Det ble også tid til en lunsj i Hahnenkamm-bakken. Glemte jeg å fortelle om fantastisk natur og fjell? Det kan nesten ikke beskrives."

Stockholm:
Korinteran: «Hei. Vi hadde fine dager i Stockholm. Fantastisk sommervær hele tiden. Å være to kor i Sjømannskirken var ikke noe problem. Da fikk jo vi også være publikum. Hotellet var bra, første gang vi har opplevd å få heve/senke-senger på hotell. Bra frokost. Vi fryktet at det skulle være vanskelig å synge på Stortorget, at lyden skulle forsvinne og at vi ikke skulle høre oss sjøl. Det viste seg å gå veldig bra. Så, alle var fornøyde med turen, og vi var mange som fant ut at dit må vi tilbake på privaten."

Nordstrandkoret: "Hele tiden har vi hatt god kontakt og blitt fulgt opp på ting vi har lurt på. Imøtekommende og god service. Meget fornøyd."

Sangkoret Freidig: "En enestående tilrettelegger for kortur og for et enestående samarbeid. Turen dere laget for oss til Stockholm var outstanding, alt klaffet. Vi ser frem til neste arrangement ikke minst med tanke om 100 års jubileumstur om 5 år."

Svalbard (korfestival):
Mysen Damekor: «Vi i Mysen Damekor er veldig fornøyde med turen til Svalbard. Alt var godt tilrettelagt og vi koste oss. Det var muligheter for spennende aktiviteter som passet for alle og vi fikk se Longyearbyen og området rundt på flere måter. Blant annet på hundesledetur og busstur med guidet sightseeing. Reiselederne, Pål og Bård, var veldig tilstede og meget hyggelige å være på tur med. Vi fikk sunget sammen med andre kor og det er jo alltid morsomt å se og høre og ikke minst bli kjent med nye kor. Tusen takk til kortur.no for en herlig opplevelse.»

Vokal Senja: "Vi hadde en kjempefin tur med Kortur.no"

Tomb Kammerskor: "Eksotisk og morsomt reisemål, og en fint organisert festival med passe mye program og fritid! Jeg har inntrykk av at alle som var med fra koret vårt er veldig fornøyd med turen. Det blir et hyggelig felles minne for oss alle!"

"Akkordiakoret har hatt en spektakulær og eksotisk reise til Svalbard, til isbjørnens rike. Vi gikk i fangstmannens fotefar med værgudene på vår side, og vi fikk oppleve det blå lyset i nord, og vi hadde følge av månen. Villmarksaften i Camp Barentz gikk bare altfor fort, slik det kan være når man stortrives. Hundesledeturen ble annerledes enn forventet pga været, men en spesiell opplevelse ble det. Reiselederne, Pål og Svanhild, var alltid tilgjengelige og hjelpsomme, og lokale guider briljerte med sin kunnskap og formidlingsevne. Flott hotell, hvor alle sangerne var samlet om kvelden til allsang og underholdning. Vi fikk også synge ved gudstjenesten i Svalbard Kirke. At BBC gjorde opptak, ble et ekstra “krydder". Vi fikk høre mye flott korsang både i Coal Miners Cabin og på festkonserten på Huset. En veldig godt planlagt og tilrettelagt korfestival. Ikke et kjedelig øyeblikk!!"

PostCanto: "God balanse mellom sang og sosialt som er i tråd med korets «ambisjon». Logistikk som fungerte utmerket. Morsom og bra introduksjon til hele festivalen (Gruve 3) - veldig positivt med opptreden og historiefortelling fra Store Norske Mandskor. Supert konsertlokale (Huset) og konferansier som bidro på en svært positiv måte. Spennende med utfluktene som gav turen en ekstra dimensjon. Både den historiske bakgrunnen og hundesledeturen fungerte utmerket. For meg var hundesledeturen en højdare, og den oppfatningen tror jeg også de andre som var med deler".

Ulstein Mannskor: "Fantastisk atmosfære i Longyearbyen. Svært fornøyd hele koret. Bare positivt – fra ande til annen😊".

"Postens Damekor Bergen har hatt en opplevelsesrik tur til Svalbard – et eksotisk sted å arrangere korfestival! Fine konserter, allsidige og minnerike aktiviteter! Takk til Kortur.no for en fantastisk tur, flott opplegg og kjekke reiseledere! Kan absolutt anbefales!"

Kvikne Songlag: "Meget fornøyd. Mye flott sang!"

Bud Damekor: "Takk for en fantastisk tur! Det var veldig hyggelig å få møte dere som hadde tilrettelagt turen :-). Vi hadde en fantastisk fin tur. Meget godt fornøyd".

Kristiansund Operakor: "Å få oppleve Svalbard er en drøm for mange, og her fikk vi som kor muligheten til å bli med på et fiks ferdig og innholdsrikt program. Selv om dette var en korfestival, tror jeg at inntrykket de fleste av oss sitter igjen med i etterkant er av naturen, samfunnet rundt Longyearbyen og ikke minst det fantastiske lyset. Korsangen ble en ekstra bonus i tillegg til dette. Vi var også imponert over de lokale korene. Programmet var variert og vi fikk muligheten til å oppleve Svalbard på kloss hold. Samtidig var det lagt inn tid til egne aktiviteter. Veldig god oppfølging fra Pål og lokal «guide» Adrian/Adi som var til stede stort sett over alt. Herlige bussjåfører".

Sør-Afrika:
Neon Vokal: "Vi er meget fornøyd med Kortur.no, både når det gjelder tilrettelegging, tilgjengelighet og fleksibilitet, og det er stor mulighet for at vi vil bruke Kortur.no igjen. Turen var jo sammensatt av World Choir Games, oss selv og dere, og deres guider var både presise, serviceinnstilt og kunnskapsrike. Vi deltok på safari og tur til Soweto i regi av Kortur.no og var meget fornøyd med dette."

Tallinn:
Sjøbodkoret: "Turen var flott og alle var fornøyd. Guiden Krista var suveren."

SUMUS/ROMUS: "Vi fikk mye for pengene - og det betyr mye for ungdommer på tur! Hotellet passet perfekt til ungdommer, frokosten var bra og vi fikk benyttet konferanse rommene til øving. Veldig, veldig bra. Vi kommer sikkert til å benytte Travelmaker neste år også."

Toscana:
"Blandakoret Kordial fra Vaksdal komune i Hordaland hadde en fantastisk reise til Siena og Toscana, med god hjelp av Kortur/TravelMaker 9. - 13. oktober 2014. Forventningene blant 26 korister var skyhøye før avreise. Samarbeidet med Pål Møller i Kortur / TravelMaker hadde foregått i over et år. Han viste stor forståelse for hva vi ønsket, og kom med gode innspill til turens innhold. Tålmodig og samarbeidsvillig og ikke minst hyggelig responderte Pål på alle innspill og ønsker, og holdt et våkent øye på alle detaljer i planleggingen. Pål Møller ventet på oss under en mellomlanding i Frankfurt, og fra da av var han ikke bare en utmerket arrangør av turen vår, men også en særs hyggelig, omgjengelig, kunnskapsrik og uformell guide, med stort og tydelig personlig engasjement for den kulturen vi besøkte. Opplevelsene var mange og sanseinntrykkene endeløse. Toscana er et skattekammer som tok imot oss med åpne armer og nærmest sa: "Kom og nyt og opplev!" Og det gjorde vi! På flyplassen i Firenze sang vi et vers av "An Irish Blessing" som en avskjedshilsen til Pål. Graden av hvor fornøyde vi er med turen kunne tilsi en hel konsert! Om vi ville anbefalt Kortur.no / TravelMaker også for andre? Helt klart, med to streker under!"

Trondheim:
Alversund Kammerkor: "Vi er vel hjemme etter korturen til Trondheim i pinsen. Det var lagt opp et greit program for turen og gjennomføringen gikk veldig bra. Gode tilbakemeldinger fra koristene. Vi hadde en flott kveld og nydelig festmiddag på hotell Scandic Bakklandet på lørdagen. Kokken som presenterte middagen var veldig engasjert og det veldig bra. Guiden på byvandringen i Trondheim var veldig flink, også guiden i Nidarosdomen. Konserten i Vår Frue Kirke ble en flott opplevelse for koret. Med åpen kirke fikk vi publikum i kirken og det var kjekt å synge og med god akustisk i kirkerommet. Det var også kjekt for oss å få synge et par sanger i Nidarosdomen. Takker for godt hjelp i planleggingen underveis!"

GlaLas; "Ja vi har kommet hjem fra Tromsø og en helt fantastisk kor-tur, tidenes beste, sier koret. Det er ikke mye annet som kunne vært bedre enn været og at vi ikke fikk sett midnattssolen. Det er ikke mye annet som kunne vært bedre enn været og at vi ikke fikk sett midnattssolen. MEN, det har vært en fantastisk tur og det var et flott opplegg fra deg, informativt og bra. Å synge i Ishavskatedralen var en stor opplevelse. Det var vel 150 publikummere å synge for, vi var fornøyd og de var fornøyd. Så jeg må bare si TUSEN TAKK fra koret GlaLas for dette opplegget. Jeg har fortalt til neste turkomite at dere er flotte å benytte seg av."

Soon Blandede Kor: "Vi hadde en strålende tur til Trondheim. Været viste seg fra den beste siden og alt klaffet! Det ble geriljasang på gater og torg i tillegg til høytidelig sang i Nidarosdomen. Alt i alt en super tur!"

USA:
Ungdomskoret Vår: "Vi er veldig godt fornøyd. Det ble faktisk enda kjekkere enn jeg hadde forventet. Hanne (reiseleder) var en utrolig flott dame og hennes engasjement og glød for jobben er beundringsverdig. Alle ledere, og spesielt Hanne var super. En slik oppfølging har jeg aldri opplevd maken til. Svært engasjert og var oppriktig interessert i å bli kjent med alle ungdommene. En flott representant for næringen! Veldig kjekke sangoppdrag, plassene var godt tilpasset til det vi var på jakt etter."

Bodø Domkor: "Kortur.no gjorde det igjen! Vi gjennomførte en omfattende 60 års jubileumstur til USA (Chicago og Minneaplois) i sommer og nok en gang klarte Kortur.no å legge opp en tur ut fra våre ønsker og behov, både korister og medfølgende familiemedlemmer i alle aldre. Med aktiv og god planlegging og tilrettelegging - og også stor fleksibilitet i forhold til dette – ble det en meget vellykket og minnerik tur på alle måter!"

Vilnius:
Østre Gausdal Sangkor: "Vi er veldig godt fornøyd med turen! Kormedlemmene har gitt gode tilbakemeldinger. Særlig ble det påpekt at det var fint med forhåndsbestilte og betalte måltider. Vi ble godt mottatt på flyplassen. Lukas som hadde byvandringen og guiding i Trakai fikk gode skussmål fra koret. Han var kunnskapsrik, god til å formidle og snakket bra norsk. Hotellet var rent, fint og med god frokost og flott beliggenhet. Det var til og med publikum under konserten! Litauen var et hyggelig bekjentskap. Takk for god hjelp med turen!"


Drøbak Gospel: "Vi hadde en veldig fin kortur i Vilnius. Et fint (og rimelig) sted som har mye å by på, ikke minst flotte kirker. Vi fikk sett en del på den korte tiden. Ble mye sosialt og minnerik opptreden i fullsatt gudstjeneste på søndag. Hotellet var bedre enn forventet. Hyggelig og kunnskapsrik guide. Veldig hyggelig å samarbeide med Kortur.no, positivt med Pål som selv er med på korturer og har erfaring."

Molde Damekor: "Kjempeflott hotell. Nyoppussa rom og veldig god mat. Vi fikk mat med engang vi kom og den var veldig god. Kirka vi fikk synge i var nydelig og vi var veldig fornøyd med den og ikke minst få være med å synge på messa selv om der ikke var mye folk."

Wien:
"Turen gikk veldig bra, og vi fikk tilbakemelding fra mange i gruppa om at de var svært fornøyd med opplegget. Det meste har gått på skinner, og folk har hatt det hyggelig! Har allerede fått spørsmål om når neste tur blir. -Jeg opplevde hele turen som svært vellykket. Alt i alt virket hele koret svært fornøyd med turen. Alt gikk som planlagt. Jeg ville også fremheve at begge guidene var veldig punktlige, flinke og hjelpsomme. Vil også fremheve oppfølgingen fra Pål/TravelMaker. Du har vært helt suveren!" Båsmokoret reiste med oss til Wien og Bratislava.

Brøttum Korforening: "Vi hadde en fantastisk flott tur, masse gode tilbakemeldinger fra våre folk. Tusen takk til Pål i planleggingsfase, og ikke minst Stig som hadde tålmod med alle våre spørsmål, endringer underveis og vilje til å hjelpe!"

De Nystemte: "Vi er generelt meget fornøyd med dere som operatør. Meget fornøyd med vår kontaktperson i Wien."

Bodø Domkor: "Kortur hadde lagt opp en innholdsrik tur hvor vi fikk masse fine opplevelser. Passe lengde på turen og at det var godt å kunne være i ro på samme sted noen dager. Det passer bra med guiding første dag i Budapest og Wien for å få oversikt for senere kunne oppsøke det vi ville. Koret synes også det var bra balanse mellom fritid og felles tid hele veien."

York:
"For en tur vi har hatt! Det har vært helt fantastisk hele tiden, fra A til Å. Fly i rute, busstransfers på plass og nydelig hotell! Absolutt ALLE var superhappy med alt! Til og med været var på vår side! Jeg synes kontakten med dere har gjort min del av jobben lettere – du har vært en trygg samarbeidspartner som har respondert raskt! Har aldri opplevd makan til behagelig, interessant og morsom guiding både i byer og busser. Hele arrangementet står til en 6-er! Dager spekket med historie og opplevelse. Tusen takk og riktig God Sommer."

Gladsaxe Kammerkor (Danmark): "Hurtig svar på alle spørsmål. Helt fantastisk guide i York. Musikalsk var det en stor oplevelse at synge i de pragtfulde engelske kirker. Vi fik endda lov at give et enkelt nummer – Nysteds "Laudate" - i York Minster, Europas næst største katedral. Musikalsk var samarbejdet med Miclegate Singers med fælles concert i St Olave's Church og det efterfølgende samvær, hvor de engelske værter stillede an med en flot buffet, nok turens højdepunkt."


Meny