Firmatur til Oscarsborg Drøbak

Firmatur til Oscarsborg Drøbak

Oscarsborg Hotel & Resort ligger ved Drøbak, ca 30 minutter fra Oslo. Hotellet tilbyr 89 gjesterom, flere kurs- og konferanselokaler og selskapslokaler, restauranter og et bredt aktivitetstilbud. På Festningen finnes blant annet flere gallerier, museum, turstier og historiske minnesmerker.


​​Programforslag firmatur til Oscarsborg:

Dag 1:
Avreise med buss. Ankomst Drøbak og båt til Oscarsborg. Omvisning på festningen. Felles middag på Oscarsborg festning.

Dag 2:
Frokost. Teambuildingaktivtet på Oscarsborg. Det er en rekke aktiviteter å velge i som for eksempel 5 kamp, paintball eller «mordmysteriet». Felles lunsj. Ribtur om ettermiddagen. Gallamiddag på festningen om kvelden.


Dag 3:
Frokost. Utsjekk og retur med buss.

Programmet er ment som et forslag. TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Oscarsborg oversikt​ Oscarsborg festsalen​ Oscarsborg RIB

Meny