Andrea Bocelli - konsert i Toscana 30. juli 2018 - bo i Montecatini Terme (ekstrakonsert)

Andrea Bocelli - konsert i Toscana 30. juli 2018 - bo i Montecatini Terme (ekstrakonsert)

Hver sommer holder Andrea Bocelli opptreden i hjembyen sin i Toscana. I år er interessen så stor, at Bocelli har valgt å sette opp en ekstra forestilling. Operaturer.no / TravelMaker har sikret seg et begrenset antall billetter til denne forestillingen, som er svært ettertraktet. Dette er en unik mulighet til å oppleve en av verdens mest berømte operasangere i hans egen hjemby.

tenfor Lajatico i Toscana – en liten by med knapt 2.000 innbyggere – finner vi Teatro del Silenzio, der byens store sønn holder en forestilling hver sommer. Vi har gleden av å tilby denne helt spesielle opplevelsen for våre kunder.

Vi skal bo på Grand Hotel & La Pace – Montecatini, et 5* (4* etter TravelMakers vurdering) - et flott hotell med svømmebasseng, parkanlegg, spa og restauranter. Montecatini Terme er en liten by kjent for sine helsebringende termalanlegg, sentralt beliggende mellom Firenze og Lucca. Vi skal også få med oss utflukt med byvandring i den flotte byen Lucca, og avslutningsmiddag med tilhørende viner på en hyggelig vingård, i tillegg til velkomstmiddag ankomstdagen.

Norsk reiseleder fra TravelMaker / Operaturer.no er med på turen.

Bocelli
Klart for konsert med Andrea Bocelli.

Program:

Søndag 29. juli:
Avreise med Norwegians direktefly fra Oslo Gardermoen til Milano. Bussen kjører oss til hotellet i Montecatini Terme for innsjekking. Felles velkomstmiddag på hotellet.

Mandag 30. juli:
Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Man kan besøke den gamle bydelen i Montecatini, ta toget til fantastiske Firenze eller bare slappe av ved hotellets flotte svømmebasseng og parkanlegg.
På kvelden er det tid for turens høydepunkt: Andrea Bocellis årlige forestilling i hjembyen Lajatico. Buss kjører oss begge veier.

Tirsdag 31. juli:
Frokost på hotellet. På ettermiddagen blir det utflukt til den sjarmerende byen Lucca med sin intakte bymur som omkranser hele sentrum. Guiden tar oss med på byvandring i denne flotte byen. Etterpå tar bussen oss til vingården Fattoria il Poggio, der vi spiser en deilig avslutningsmiddag og får drikke noen av vinene de produserer her, før bussen kjører oss tilbake til hotellet.

Onsdag 1. august:
Frokost på hotellet. Buss til flyplassen i Pisa for hjemreise med Norwegians direktefly til Oslo Gardermoen.

Det er mulig å forlenge oppholdet i Italia.

Flytider:

DY1876 29. juli Oslo-Milano kl. 0950-1230

DY1867 01. august Pisa-Oslo kl. 1100-1355


Lucca - Piazza Anfiteatro bygget rundt det 2000 år gamle amfiteatret.

Inkludert i prisen:

· Fly t/r Oslo-Italia med Norwegian
· Alle flyskatter og -avgifter
· 2 kolli innsjekket bagasje a 20 kg
· Nummerert billett til Andrea Bocelli-forestilling
· 3 netter på 5* hotell i Montecatini Terme (TravelMakers vurdering 4*)
· Frokost på hotellet hver dag
· Sightseeing / byvandring i Lucca med profesjonell guide
· Besøk på vingård med avslutningsmiddag og vinsmaking
· Velkomstmiddag
· Buss t/r Andrea Bocelli-forestilling
· Buss t/r flyplass-hotell
· Norsk reiseleder fra Operaturer.no / TravelMaker er med på hele turen

Pris pr person i dobbeltrom: NOK 12.990,-.

Tillegg for enkeltrom: NOK 450,- pr natt. Gratis for Pensjonistforbundets medlemmer (begrenset antall).
Tillegg for ekstra natt: NOK 790,-.

Ekspedisjonsgebyr kr 75,- pr faktura/betaling.
Lokal turistskatt, € 2 pr pers pr natt kommer i tillegg.

N.B. Begrensede plasser til denne prisen.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no / TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen.

N.B. Vi tar forbehold om endringer når det gjelder fly og programmet for øvrig. Begrenset antall plasser.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt Operaturer.no / TravelMaker på e-post: operaturer@travelmaker.no.

Du kan også ringe tlf. (+47) 959 26 643.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

N.B. I tilfelle evt kansellering av forestillingen, refunderes kun penger for billetten til selve forestillingen. Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Andrea Bocelli er en av verdens mest berømte artister, som er kjent for både opera og populærmusikk. Informasjonen som foreligger er at Bocelli har valgt å fremføre operaforestillingen «Andrea Chénier» av Umberto Giordano. Vi tar forbehold om evt endringer i det musikalske innholdet, da vi selvsagt ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet og hva slags musikk Bocelli velger å fremføre.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker anbefaler alle våre kunder å tegne egen forsikring. Vi tilbyr reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.

Meny