Opera Praha
Operatur til Praha 19.-22.5.2022 - La Traviata og Carmen

Operatur til Praha 19.-22.5.2022 - La Traviata og Carmen

​Bli med Operaturer.no / TravelMaker på operatur til vakre Praha. Vi skal se La Traviata i det nyrenoverte operahuset og Carmen i Nasjonalteatret i Tsjekkias hovedstad, der den norske operasjefen Per Boye Hansen personlig har reservert noen av de beste setene i salen til oss og våre kunder.

EKSTRATUR - PROGRAMMET ER UNDER OPPDATERING!

Praha er en fantastisk by med en rik historie, en pulserende nåtid og en lysende framtid. Byen er full av historiske minnesmerker, imponerende bygninger og museer fulle av fantastisk kunst. Samtidig er Praha en utrolig sjarmerende by med alle sine trange smug og koselige restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Praha en meget populær destinasjon.

Norske Per Boye Hansen er operasjef i Praha. Han var tidligere sjef for Den Norske Opera i Oslo og Festspillene i Bergen. Han har personlig reservert noen av de aller beste plassene i salen for våre kunder.
Den norske operasangeren Audun Iversen er med i rollen som Germont i La Traviata 20. mai.

Opera 2 (2)

Operasjef Per Boye Hansen ønsker TravelMakers kunder velkommen til Praha. Han har holdt av noen av salens aller beste billetter til oss. De er foran på balkongen, som man ser i midten av bildet, rett bak operasjefen (foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker).

Program for turen:

19. mai:
Vi flyr med Norwegian fra Oslo Gardermoen kl 10.10 med ankomst i Praha kl 12.10. Vår norske reiseleder, Gunnar M. Eriksen er med på flyet.
Buss til hotellet for innsjekk. Vi skal bo på Hotel Ramada, et 4* hotell som ligger på den kjente Vaclav-plassen, bare 7 minutters spasertur fra Statsoperaen og 15 minutter fra Nasjonalteatret.
Ettermiddagen til egen disposisjon.
På kvelden blir det felles velkomstmiddag på en tradisjonell tsjekkisk restaurant i kort gangavstand fra hotellet.

20. mai:
Etter en deilig frokost på hotellet, starter vi dagen med sightseeing, der vi skal besøke mange av de mest kjente stedene i Praha sammen med vår skandinavisktalende lokalguide. Det blir både buss og byvandring. Sightseeingen avsluttes ved den vakre og nyrenoverte Statsoperaen, der vi også skal få en omvisning.
Ettermiddagen til egen disposisjon.
På kvelden er det klart for operaforestillingen La Traviata av Guiseppe Verdi. Vi spaserer sammen til operahuset, der vi sammen skal nyte et glass i den praktfulle rokokko-bygningen, før kveldens forestilling.
Etter kveldens operaforestilling, spaserer vi tilbake til hotellet.

Praha Nasjonalteatret
Nasjonalteatret i Praha.

21. mai:
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Praha har veldig mye å by på av severdigheter og attraksjoner.
På kvelden er det klart for turens andre operaforestilling, Carmen av Georges Bizet. Denne forestillingen er i Nasjonalteatret. Vi går samlet fra hotellet til for kveldens forestilling.

22. mai:
Etter frokost kjører bussen oss til flyplassen med hjemreise kl 10.40.
Ankomst Oslo Gardermoen kl 12.40.


Praha Statsoperaen
Statsoperaen i Praha er en praktfull bygning.

Dette er inkludert i prisen:

 • Fly t/r Oslo-Praha
 • Alle flyskatter og avgifter
  2 stk innsjekket bagasje
  3 netter på 4* hotell i sentrum av Praha
  Frokost hver dag
  Meget gode billetter til 2 operaforestillinger - La Traviata og Carmen
  Felles velkomstmiddag
  Sightseeing med privat buss og skandinavisktalende guide
  Buss t/r flyplass-hotell
  Norsk reiseleder fra TravelMaker er Gunnar M. Eriksen som har vært reiseleder på utallige operaturer gjennom mer enn 10 år.

Pris pr person: NOK 9.275,- i dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom: NOK 650,- pr natt.

N.B. Begrenset antall plasser!
Det er også mulig med tilslutning fra andre byer i Norge.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

Ingen skjulte kostnader. Hos TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for påmelding. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

Praha kveld

Meny