Garda Sirmione
Verona Arena
Luciano Pavarottis Minnekonsert i Verona, 3.-7.9.2017

Luciano Pavarottis Minnekonsert i Verona, 3.-7.9.2017

Bli med TravelMaker / Operaturer.no på en av årets store musikkopplevelser, minnekonserten til ære for den store tenoren Luciano Pavarotti i Arenaen i Verona. På denne turen får vi oppleve denne helt spesielle forestillingen fra gode, nummererte sitteplasser i det imponerende romerske amfiteatret som ble bygget for 2000 år siden.

biglietti-concerto-1489672318-ex560x350

Luciano Pavarotti var utvilsomt verdens mest berømte operasanger gjennom flere tiår frem til sin død i 2007. Sammen med Placido Domingo og Jose Carreras utgjorde han den legendariske trioen «De 3 tenorer», som fylte konsertsaler over hele verden. Gjennom sitt samarbeid med en rekke artister i mange musikksjangere, bidro Pavarotti mer enn noen til å bringe opera ut til folket. Det er ingen overdrivelse å si at millioner av mennesker ble glad i opera på grunn av Luciano Pavarotti.

På dagen 10 år etter hans død, arrangeres det en helt spesiell konsert til ære for den store tenoren, med hans kompanjonger Domingo og Carreras som de viktigste bidragsyterne. Dette blir en helt unik konsertopplevelse, som vi i TravelMaker / Operaturer.no har skaffet oss et meget begrenset antall billetter til.


· Opplev Pavarottis minnekonsert fra gode seter på den fantastiske arenaen i Verona - “Gradinata bassa numerata"

· Bo på hotell bare 5 minutters spasertur fra arenaen

· Utflukter til Gardasjøen og vinområdet Valpolicella

· Besøk på vingård med lunsj og vinsmaking

· Byvandring i Verona

· Velkomstmiddag

· Opplev kultur, musikk, historie, god mat og vin

· Fly med Norwegian med direktefly til Verona

· Norsk reiseleder


Verona Arena 2

Et fullsatt Arena di Verona.


En ekstra fordel med å reise med TravelMaker / Operaturer.no er at vi bor i selve Verona, bare 5 minutters gange fra arenaen! Istedenfor en lang busstur midt på natten til et hotell langt utenfor byen, kan man rolig spasere tilbake til hotellet etter at forestillingen er over. Med direkte fly Oslo-Verona, tar det bare 20 minutter med buss til hotellet vårt i sentrum av byen.


I tillegg til Pavarottis minnekonsert med storheter som Placido Domingo og Jose Carreras, er en flott utflukt til Gardasjøen og besøk på vingård i Valpolicella inkludert i prisen! Vi besøker den fascinerende og befestede byen Sirmione ved Gardasjøen og skal besøke en av de mest kjente vingårdene i Valpolicella, der de lager flotte viner som Amarone og Ripasso. På vingården får vi omvisning og skal spise lunsj. Vinsmaking er selvsagt også inkludert!

I tillegg skal vi på byvandring i Verona, den byen i Italia som inneholder flest historiske monumenter utenom selve Roma. Det blir også rikelig tid til å oppleve alle severdighetene i denne vakre byen på egen hånd.


Verona er en av de flotteste og hyggeligste byene i Nord-Italia. Selv om tiden på ingen måte har stått stille her, føler man likevel at fortiden er nær. På markedsplassen Piazza delle Erbe selges fremdeles frukt og grønnsaker fra markene rundt byen, og på Piazza Bra finner man det imponerende romerske amfiteatret, der gladiatorer en gang i tiden kjempet mot ville dyr. Nå brukes arenaen til fantastiske operaforestillinger og konserter hele sommeren. Verona er også kjent som Romeo og Julies by og en av de aller mest populære turistattraksjonene i byen er Julies hus. Verona kan også friste med bra shoppingmuligheter, historiske byggverk, spennende kultur og selvfølgelig kulinariske mat- og vinopplevelser.


Norsk reiseleder er med på hele turen.


Hotell: Vi skal bo på Hotel San Luca, et 3* hotell med veldig god beliggenhet, bare 5 minutters spasertur fra Piazza Bra, den flotteste plassen i Verona. Her ligger den romerske arenaen, hvor konserten finner sted og her finner man også en lang rekke hyggelige kafeer og spisesteder.


Arena Verona


Program for turen:


Søndag 3.9.

• Fly Oslo-Verona

• Buss til Hotel San Luca for innsjekk, bare 20 minutter fra flyplassen

• Felles velkomstmiddag i Verona


Mandag 4.9.

• Frokost på hotellet

• Byvandring i Verona med autorisert lokalguide

• Tid til å oppleve mer av denne flotte byen på egen hånd. Verona har masse å by på. Vår reiseleder gir dere gode anbefalinger.


Tirsdag 5.9.

• Frokost på hotellet

• Heldags utflukt til Gardasjøen og Valpolicella med privat buss og reiseleder

• Besøk i Sirmione – den flotteste byen ved Gardasjøen

• Besøk på den kjente vingården Serego Alighieri med omvisning

• Lunsj og vinsmaking på vingården

• Kvelden på egen hånd i Verona


Onsdag 6.9.

• Frokost på hotellet

• Denne dagen kan man utforske mer av Verona på egen hånd. Byen har veldig mange interessante severdigheter, koselige fortausrestauranter og gode shoppingmuligheter. Alt ligger bare få minutters spasertur fra hotellet. Hvis man ønsker det, er det også mulig å ta toget til Venezia på egen hånd denne dagen.

• På kvelden er det klart for turens høydepunkt - Minnekonsert for Luciano Pavarotti i den romerske Arenaen med artister som Placido Domingo og Jose Carreras.


Torsdag 7.9.

• Frokost på hotellet

• Buss til flyplassen i Verona

• Hjemreise

Valpolicella

Vinranker i Valpolicella.


Dette er inkludert i prisen:

· 5 dagers tur med 4 overnattinger på 3* hotell midt i sentrum av Verona

· Konsertbillett -“Gradinata bassa numerata"

· Heldags utflukt til Venezia

· Guidet byvandring i Verona

· Heldags utflukt til Gardasjøen / Sirmione og vindistriktet Valpolicella

· Besøk på vingård med omvisning, lunsj og vinsmaking

· Felles velkomstmiddag på restaurant i Verona

· Fly t/r Oslo-Verona direkte begge veier

· Alle flyskatter og -avgifter

· 2 stk innsjekket bagasje pp

· Buss t/r flyplass og alle utflukter

· Frokost på hotellet hver dag

· Norsk reiseleder på hele turen


Pris: Kr 13.750,-.


Tillegg for enkeltrom: 690,- pr natt.

Ekspedisjonsgebyr: 75,- pr faktura/betaling.

Prisen er basert på minst 20 deltagere.


Flytider:
DY1846 03SEP OSL-VRN 0730-1010
DY1847 07SEP VRN-OSL 1350-1625


Lokal turistskatt, € 2 pr natt, kommer i tillegg og må betales direkte til hotellet.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-postadresse: operaturer@travelmaker.no. Du kan også ringe tlf. 997 49 868.

TravelMaker as er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny