Fornøyde firmakunder

Fornøyde firmakunder

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde firmakunder som har reist med oss:

Amsterdam:
"Alt var fantastisk bra organisert fra din side! Restaurantene og aktivitetsforslagene var absolutt midt i blinken. Nå skal det sies at været nok også var en medvirkende faktor til at ALLE var storfornøyde! GPS-arrangementet var jeg bittelitt skeptisk til i starten ved informasjonen, men dette utviklet seg til å bli superbra «bonding» i firmaet – og meget vellykket i forhold til at vi reiste med 10 nye kollegaer. Middagen siste kvelden på De Silver Spiegel var en gastronomisk opplevelse! Vi tok meny med vinpakke – og det var fabelaktig!"

"Hei og takk for god planlegging. Vi er svært godt fornøyd på alle punkter og turen var vellykket".

"Hei, tilbake på kontoret og ALLE er superfornøyde!!! Tusen takk!"

Barcelona:
"Fantastisk oppfølging. Opplegget i Barcelona var svært bra."

"Vi hadde en uforglemmelig tur til Barcelona! Alle var strålende fornøyd. Kampopplevelsen, hotellet, de spesielle restaurantene, været og reisefølget var helt topp. Alt sklei på skinner, billettene ble levert og personalet var veldig serviceinnstilte. Møterommet var i likhet med resten av hotellet moderne, rent og velutstyrt. På alle måter kjempebra. Takk for profesjonelt samarbeid, Linda, du er flink!"

Bergamo:
"Da er vi fornøyde tilbake fra tur. Alt har fungert perfekt. Transport, hotellet veldig bra og sentralt beliggende. Utflukt-dagen var absolutt en høydare. Sjåfør og guide gjorde alt de kunne for at dette ble en super dag. Fantastisk lunsjsted på Monte Isola med flott utsikt. Vingården var en opplevelse med hjemmelagde smaker og spennende omvisning og smak av Franciacorta. Med hjelp fra dere ble turen vår helt perfekt, og ikke minst kunne vi alle slappe helt av og bare nyte:-)"

Berlin:
"Vi hadde en veldig vellykka tur – og flotte restaurantbesøk. Herlig guide!"

"Takk for et flott opphold og et veldig bra hotell med god beliggenhet og rom. Vi var på flere lokale restauranter i nærheten og alle leverte god mat til en fin pris. Alt i alt en veldig bra tur og vi kan anbefale TravelMaker veldig. Alt var i orden fra start til ende. Takk for turen og dere hører garantert fra oss igjen!"

"Tusen takk for en begivenhetsrik julebord tur. Service og kunnskapen deres for å gi oss en opplevelse utenom det vanlige har vært supert. Sightseeingen fra flyplassen var gull verdt. Utrolig informativ tur. Berlin var en juleby uten like."

"Tusen takk for turen. Du er kjempeflink! Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra de som var med. Folk koste seg veldig".

"Alt i alt en flott tur. Flott restaurant lørdag med nydelig mat. Takk for hjelpen!

Brussel:
"Vi har hatt en kjempefin tur. Og har vært heldig med været. Solen har skint og vi har fått sett det meste av severdigheter. Hotellet var også veldig bra. Middagen på fredag på Grill Brussel var fantastisk. Kjempegod service, og det lovet jeg å fortelle videre til dere. Stedet kan trygt anbefales. Middagen på den italienske var også veldig god og bra service".

Cannes:
"Inmeta sin tredje tur med Travelmaker og Linda ved «roret». 108 fornøyde konsulenter var med til Cannes. En flott tur og vi var strålende fornøyd med hotell, kokkekamp og måltider. Tusen takk til Linda for fantastisk god service og oppfølging. Vi reiser gjerne med dere igjen."

Champagne:
"Takk for en flott tur. Det var bra lagt opp, fin by og kjekke utflukter. Tar gjerne kontakt en annen gang vi skal på tur."

Cognac / Bordeaux:
"Vi hadde en fantastisk tur, med sykkelturen på fredagen som det absolutte høydepunkt. Vår franske guide fortjener all honnør. Hun var veldig tålmodig og tilpasningsdyktig. I tillegg hadde hun stor kunnskap om det meste, og stod aldri fast når vi spurte om noe. Terningkast 6 Hotell og plassering i Congnac og Bordeaux var bra. Besøket hos Braastad var et av turens høydepunkter. Sykkelturen på jubileumsdagen var turens absolutte høydepunkt. Dette skyldtes mye folkene som arrangerte dette. De var meget fleksible underveis. Ellers så fikk vi mange uforglemmelige opplevelser denne dagen."

Dubai:
"Vi har bare hatt en strålende tur, alt har gått på skinner og vært en flott opplevelse på alle måter. Dyktig og serviceinnstilte mennesker, kunne ikke vært bedre. Mye takk for program og gjennomføring. Vi er bare strålende fornøyde!"

"Vi er veldig fornøyd. Veldig bra opplegg, passelig aktivitetsnivå, passe fri, vi fikk med oss veldig mye, meget bra guide!"

Dublin:
"Tusen takk for en fantastisk tur du hadde lagt opp til oss. Her var vi 14 kjempefornøyde stykker. For oss var tidskjemaet helt i tråd med hva hver og en ønsket. Jeg må også få skryte både av Eva som er en utrolig kunnskapsrik dame, hyggelig og imøtekommende og alle de hyggelige sjåførene vi hadde. Igjen tusen takk, dette vil jeg anbefale for mine bekjente."

Edinburgh:
"Takk for at dere la opp en så flott tur for oss. Alt gikk som forventet fra vi først tok kontakt til vi kom hjem. Kom med gode forslag til hva vi kunne gjøre, som var relevant til hva vi var ute etter. Oppfylte alle ønskene våre. God service fra TravelMaker."

Firenze, Toscana:
"Hei alle sammen og takk for en opplevelsesrik tur til herlige Firenze. Med meg hjem fra turen har jeg minner i bøtter og spann. Jeg kunne ha lasset på med mer eller mindre vellykkede bilder av ulike kunstverk fra Uffizi Galleriet, men velger å la være og begrense meg til å takke Pål for mange interessante fakta om ulike malerier og malere. Utrolig fascinerende og gøy å være på tur med noen som vil dele litt kunnskap med oss som ikke kan like mye. Stor takk til arrangører, ansvarlige og reisefølge på turen. Jeg skjønner hvorfor andre kolleger som har vært med på tilsvarende turer tidligere har vært fulle av lovord, dette frister helt klart til gjentagelse". Nok en hyggelig tilbakemelding etter firmatur til Firenze.

"Hei hei alle turglade kolleger. Tusen takk for sist og for ei kjempe fin helg. Jeg har nesten ikke ord for hvor flott og fint jeg har hatt det på tur. Jeg føler meg så privilegert som fikk være med dere alle. Dette har vært en helg med masse inspirasjon, faglig og mentalt påfyll, opplevelsesrikt, hyggelig og trivelig på alle måter". "Tusen takk for en kjempe fin tur og en opplevelse for livet! Denne turen nådde toppen av de 3 turer jeg har vært med på. Passe med faglig påfyll og severdigheter + litt tid til shopping, noe vi damer jo er gla' i. Dere var en herlig og sammenspleiset gjeng å være sammen med og humøret var på topp". Flere tilbakemeldinger fra firmaturen til Firenze.

"Tusen takk for en herlig tur, med en herlig gjeng. Akkurat passe av alt, både faglig og sosialt! Takker også for noen kjempefine dager i Firenze." "Hei! Alle rådgiverne er trygt tilbake på kontorene og virker storfornøyde. Har bare fått gode tilbakemeldinger. Tusen takk for god hjelp!".

"Med så mange flotte kolleger, faglig påfyll i en så fin historisk by måtte dette bare bli helt topp. Takker spesielt til de som har arrangert turen og Pål fra TravelMaker for noen uforglemmelige dager."

"Jeg stemmer i, tusen takk for en topp tur. Godt selskap, god mat, godt gjennomført og meget god stemning."

"Tusen takk for hjelpen til en vellykket tur. Vi hadde det helt supert på vingården, alle var kjempefornøyde, og de tok meget godt vare på oss. Det var et nydelig sted hvor alle har lyst til å reise igjen. Tusen takk for hjelpen".

"Takker så mye for godt opplegg. Ellers er vi super fornøyd og fikk en flott opplevelse. Vinsmakingen og omvisningen var helt topp og takker for denne gesten fra deg og Alberto." Tilbakemelding fra firmatur til vingård utenfor Firenze i Toscana.

Geneve:
"Vi hadde en strålende tur! Alt gikk fint og hotellet var meget bra, takk!".

Gdansk:
"Generelt veldig fornøyd med hele opplegget og organsieringen. Flott hotell, flott guide og flotte restauranter. Veldig fornøyd med guiden som var helt fantastisk. Måltider og transport til og fra var veldig bra."

"Tusen takk Stig for flott selskap, oppfølging og opplegg igjen på reise med deg!!"

Helsinki:
"Totalt sett er vi meget godt fornøyd med opplegget og turen i sin helhet. Det var et meget bra opphold, og alt fungerte 100% etter planen og fastsatt tid. Nesten for godt til å være sant. Hotellets beliggenhet var også meget bra ut i fra vårt behov på denne turen."

Island:
"Dette har vært en helt fantastisk bra tur, alle er kjempefornøyd 😊. Vi fikk et par ''monstertrucks'' som kjørte oss rundt. Guide og sjåfører var veldig bra. Cruising i 100 km/h over isbreer og traktorstier - kjempegøy 😊. Det var også flott, spennende natur, veldig god mat og gøy nattliv. Tusen takk for bra arrangert tur Stig!"

"TravelMaker ga oss en actionfylt opplevelse på Island, som falt i smak i hele reisegruppen. Stor fleksibilitet i programmet, profesjonelt gjennomført."

Krakow:
"Det var en kjempe tur, alle var veldig fornøyde. Veldig fornøyd med hotellets beliggenhet, rent og god frokost. Før lunsjen på fredag tok vi en omvisningstur med noen golf biler, det var gutta fornøyd med. Lunsj på CK Dezerter var veldig bra, hyggelig betjening, god servise og god mat. Så toppet turen seg med en ett kjempe måltid på Kogel Mogel, utsøkt mat, god drikke, hyggelig betjening og trivelige lokaler. Bussen var presis på søndagen og fikk fraktet oss trygt av gårde. Så neste firmatur må du også fikse for oss".

"Tusen takk til dere for et meget bra opplegg! Vi er strålende fornøyd med hele pakka."

"Det var en flott tur. Vi hadde det strålende og var veldig fornøyd med alt. Veldig god lokal guide. Masse kompetanse, hyggelig og morsom. Takk for flott arrangement."

"Turen var godt forberedt fra arrangørens side. Takk for et meget bra opplegg, som dere kan være stolte av. Generelt veldig fornøyd med hele opplegget og organsieringen. Flott hotell med ideell beliggenhet og fine restauranter. Guidinga i Saltgruvene og Auschwitz, var helt fantastisk. Folk var veldig fornøyde".

Leeds / York:
"Tusen takk for et veldig bra opplegg. Du har gjort en super jobb."

Liverpool:
"Meget fornøyd med det faglige og oppfølging hele veien fra TravelMaker."

London:
"Vi er veldig fornøyd med turen generelt og elevene hadde et flott opphold i London. Det var faktisk ikke så mange som hadde vært der før, så det gjorde jo turen enda mer spennende. De likte spesielt godt Jack the Ripper Walk'en. Vi hadde en fantastisk flink guide (jeg har vært på en slik tur før og det var ikke i nærheten så bra!). Det er ikke så lett å fenge 16-18 åringer, men han greide det. De fulgte nøye med. Besøket på University of Westminster var også veldig bra. Tusen takk for all hjelp. Vi kommer gjerne tilbake til dere neste år hvis det blir aktuelt med en ny tur til London."

Malaga:
"Syntes stedet var perfekt for oss og stort sett topp opplegg. Flyturen og transfer til hotellet var perfekt! Hyggelig guide og god Cava. Hotellet var perfekt! Besøk i Mijas med tapas lunsj var mer enn perfekt!!! Alt helt topp!!!!! Middag med grilling på stranden var morsomt. Torremolinos er et sted jeg vil tilbake til".

Nerja /Spania:
"Etter en hard konkurranse blant flere turarrangører, valgte vi TravelMaker med Linda Wasshaug i spissen. Hun var raskt på banen og kom opp med gode forslag til destinasjoner som tilfredsstilte våre ønsker og krav. Gruppen var på over 100 person og det var viktig med fleksibilitet. Vi ønsket å sette firmaets preg på reisen. Dette krevde tett og godt samarbeid mellom oss som kunde og TravelMaker med sitt nettverk. Samarbeidet fungerte veldig bra. Vi hadde en fantastisk opplevelse. Gjentar det gjerne med TravelMaker som turoperatør."

Nice:
"Supert opplegg! Guiden var kjempeflink. Vinsmakinger, utflukter og måltider var helt topp."

Palma:

"Turen var etter all forventning og vel så det – samtlige deltakere var godt fornøyd med opplegget. Vi kommer helt sikkert til å kontakte dere igjen om vi skal på lignende turer i fremtiden!"


Paris:
"Like vellykket nok en gang!!! Folk var veldig fornøyd. Dere gjorde en kjempejobb. TUSEN TAKK!"

"Det ble en kjempefin tur til Paris. Takk for god service og oppfølging. Guidet busstur var vi meget godt fornøyd med – og den nordnorske guiden imponerte stort."

Praha:
"Godt levert igjen! Guiden var virkelig god."

"Jeg vil takke for meget bra service, og ikke minst god oppfølging i ettertid av turen. Dere fremstår for oss som en seriøs og serviceinnstilt operatør, og vi vil derfor helt klart vurdere dere som samarbeidspartner også ved neste firmatur."

Riga:
"Vi har igjen hatt en fin tur med Travelmaker. Denne gang gikk turen til Riga. Alt fungerte perfekt. og opplegget var alle fornøyde med. Tusen takk Linda Wasshaug, du gjennomfører alltid med topp resultat."

"Turen var vellykket. Me er veldig glad for at det kjem ein norskspråklig guide og tar imot oss på flyplassen og seier litt om kva som me må passa oss litt for og kva som f eks er godt og eta og lignende, fekk gode tips der. Ølturen var lang og innhaldsrik, igjen får me ein guide som er norsktalande og tolmodig, med 12 handverkarar frå bygda kan ting ta tid når me kjem til pub nr 2 og 3 men det takla han godt. Som sagt, me hadde ein kjekk og innhaldsrik firmatur. Har allerede begynt og snakka om kva me skal til neste år."

"Vi hadde en kjempefin tur til Riga, og alle var strålende fornøyd med opplegget som var tilrettelagt. Vi er kjempefornøyd med helgen. Samtlige kan skrive under på at det var gode restauranter, utrolig morsomt å kjøre segway og ikke minst gutta elsket spa. Været var strålende og vi har hatt en uforglemmelig helg. Dere er veldig serviceinnstilte!"

Shanghai:
"Turen med dere til Shanghai var en førsteklasses, smidig og spennende turopplevelse. Stor takk til guiden, som var i godt humør hele veien og som ordnet alt hva vi måtte ønske av mindre endringer i programmet. Sykkeltur, restauranter og severdigheter var sammen med det øvrige programmet over våre forventinger. Vi kan på det varmeste anbefale opplegget til alle som måtte ønske å legge turen til Shanghai med dere".

Skottland:
"Då var me trygt tilbake i Norge igjen. Me har hatt ein heilt fantastisk flott tyr. Alt klaffa, servicen var topp og ALLE har skrøyta av opplegget. Skulebesøket var inspirerande og rosina i pølsa for dei fleste trur eg. Så igjen, tusen,tusen takk for hjelp og service. Det har vore ein fornøyelse. Fantastisk oppfølging hele veien fra bestilling til gjennomføring. Kunne ikke hatt en bedre operatør."

"Me kom heimatt i går kveld og me har hatt ein flott tur. Meget godt fornøyd med valg av plassen Pitlochry og hotellet der."

Torremolinos:
"Syntes stedet var perfekt for oss og stort sett topp opplegg. Flyturen og transfer til hotellet var perfekt! Hyggelig guide og god Cava. Hotellet var perfekt! Besøk i Mijas med tapas lunsj var mer enn perfekt!!! Alt helt topp!!!!! Middag med grilling på stranden var morsomt. Torremolinos er et sted jeg vil tilbake til".

Verona:
"Vi er meget fornøyd med Påls evne til å guide og gi relevant informasjon. Han fikk raskt tillitt i gruppa og hans kunnskap og serviceinnstilling gjorde mye av turen. Imponert over Påls kunnskapsnivå og gode historier og satte stor pris på måten han ble en del av gruppen. Påls kunnskapsnivå og lune vesen gjør den store forskjellen. Flotte destinasjoner og hoteller satte en fin ramme for turen. Mottagelsen med fordrink og kanapeer på hotellet i Verona var meget hyggelig, takk! Tusen takk for strålende tur." Firmagruppe på 30 personer som bodde i Valpolicella og Verona.

"Hei Pål. Vil bare takke for en fantastisk flott tur til Verona. Opplegget var skreddersydd til oss, og alt fungerte perfekt. Turen til Sirmione, med båttur og pizzalunsj var nok høydepunktet for mange. Morsomt å få servert typisk italiensk mat. Festmiddagen på søndag var helt perfekt. Takk for all hjelp med planlegging og vi var veldig glade for at du ville være med oss hele tiden. Du er en perfekt reiseleder. Har ingen problemer med å anbefale dere til andre grupper som vurderer tur til Italia." Firmagruppe på 40 som reiste til Verona med TravelMaker. På turen besøkte de vingård i Valpolicella, tok båttur på Gardasjøen og besøkte Ferrari-museet.

"Det ble en meget vellykket tur – takk for hurtig og god service som gjorde det mulig. Veldig fin blanding av vingårder vi besøkte; alt fra familiehobbyen til stor industriell aktør".

Meny