Operatur til Paris – 11.-14. april 2014. La Boheme og Tryllefløyten. N.B. FULLTEGNET!

Operatur til Paris – 11.-14. april 2014. La Boheme og Tryllefløyten. N.B. FULLTEGNET!

TUREN ER FULLTEGNET! Møt våren i Paris med 2 fantastiske operaforestillinger av Puccini og Mozart! Nyt livet på en utekafé i Montmartre eller ta en båttur på Seinen.

På denne vårturen til Paris har vi sikret oss billetter til 2 operaforestillinger av ypperste klasse: Giacomo Puccinis «La Boheme», der handlingen utspiller seg nettopp i Paris og Wolfgang Amadeus Mozarts «Tryllefløyten», som blant annet inneholder den berømte arien «Nattens Dronning».

Benytt denne enestående muligheten til å oppleve disse forestillingene i Opera Bastille, som ble bygget i forbindelse med 200 årsjubileet for den franske revolusjonen og stormingen av Bastillen i 1789.

Billetter til operaforestillingene i Paris er vanskelig å få tak i, men vi har sikret oss et begrenset antall gode billetter til begge forestillingene.

I tillegg til operaforestillingene, er det god tid til å nyte våren i Paris. Byen er et skattkammer av kunst- og kulturtilbud, muséer og severdigheter, for ikke å glemme de utallige restaurantene og fortauskaféene. 

Hotellet vi skal bo på er Hotel Mercure Montmartre Sacré Coeur, et 4* hotell i det gamle kunstnerkvarteret i Paris, i kort gangavstand fra berømte attraksjoner og shopping.

 

 

(Foto © Paris Tourist Office. Venstre bilde - fotograf Marc Bertrand. Høyre bilde - fotograf Stéphane Querbes)

 

PROGRAM:

Fredag 11. april: Direktefly Bergen-Paris med Norwegian. Ankomst Orly flyplass. Reiseleder tar med gruppen i egen buss til Hotel Mercure Montmartre Sacré Coeur 4* i Paris for innsjekking. På kvelden er det klart for Puccinis opera «La Boheme». Egen buss kjører oss til Opera Bastille og tilbake.

Lørdag 12. april: Frokost på hotellet.Denne dagen kan man på egen hånd oppleve noe av det Paris har å tilby. Kulturopplevelser, kaféliv eller shopping? Valget er ditt!

Søndag 13. april: Frokost på hotellet. Mer tid til å utforske Paris. Hva med en båttur på Seinen eller besøk i noen av byens berømte muséer?  På kvelden kjører bussen oss på ny til Opera Bastille, der vi skal overvære «Tryllefløyten» av Mozart. Når forestillingen er slutt, blir vi kjørt tilbake til hotellet.

Mandag 14. april: Frokost på hotellet. Utsjekk. Buss til flyplassen for hjemreise til Norge.

 

Inkludert i prisen:

  • Fly Bergen-Paris t/r direkte med Norwegian
  • Alle flyskatter og –avgifter
  • Buss t/r flyplass-hotell
  • 3 netter på 4* hotell i Paris, Montmartre
  • Frokost på hotellet hver dag
  • Billetter til La Boheme 11. april, kategori 2
  • Billetter til Tryllefløyten 14. april, kategori 1
  • Buss t/r operaforestillingene
  • Reiseleder fra Operaturer.no

 

Flytider:
Fredag 11. april.
Utreise fra Bergen Flesland kl 10.40. Ankomst Paris Orly kl 12.50.

Mandag 14. april:
Hjemreise fra Paris Orly kl 13.20. Ankomst Bergen Flesland kl 15.30.

BT-kort fordelspris kr 11.990,-. pr pers. Normalpris: 14.100,-. 
Prisen er basert på 20 deltagere. Tillegg for enkeltrom: 690,- pr natt.

Ved påmelding må depositum, kr 4.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no / TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt Operaturer.no / TravelMaker på e-postadresse: operaturer@travelmaker.no.  Du kan også ringe tlf. 997 49 868.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

(Toppbilde: Copyright Paris Tourist Office - Photographer Jacques Lebar) 

 

Meny