Operatur til Verona. Barberen i Sevilla og Nabucco. 19.-23.8.2015

Operatur til Verona. Barberen i Sevilla og Nabucco. 19.-23.8.2015

Bli med Operaturer.no/TravelMaker på en av de flotteste musikkopplevelsene i Europa, med operaforestillingene Barberen i Sevilla og Nabucco fremført på Arenaen i Verona. På denne operaturen får dere oppleve begge disse fantastiske forestillingene fra gode, nummererte sitteplasser på det imponerende romerske amfiteatret som ble bygget for 2000 år siden.

TUREN ER UTSOLGT. KLIKK HER FOR INFO OM EKSTRATUR 12.-16.8.

-        Opplev Barberen i Sevilla og Nabucco fra gode seter på den fantastiske arenaen i Verona

-        Bo på hotell bare 200 meter fra arenaen

-        Utflukter til Venezia og Gardasjøen inkludert

-        Opplev kultur, musikk, historie, god mat og vin

-        Fly med Norwegian

-        Skandinavisk reiseleder

En fordel med å reise med Operaturer.no er at vi bor i sentrum av Verona, bare 200 meter fra arenaen. Istedenfor en lang busstur midt på natten til et hotell langt utenfor byen, kan man rolig spasere tilbake til hotellet på 3-4 minutter etter at operaforestillingen er over.

I tillegg til operaforestillingene er interessante utflukter til både Venezia og Gardasjøen inkludert i prisen. I Venezia får dere også med både båttur og guidet sightseeing uten ekstra kostnader og vi tilbringer en hel dag i denne verdenskjente byen i havet.

Vi skal også besøke den fascinerende og befestede byen Sirmione ved den vakre Gardasjøen, der vi også skal på en liten båttur. I tillegg blir det rikelig tid til å oppleve alle severdighetene i Verona, den byen i Italia som inneholder flest historiske monumenter utenom selve Roma.

Det vil også være mulig å delta på frivillig vinsmaking, der flotte viner serveres oss til en deilig lunsj.

Verona er en av de flotteste og hyggeligste byene i Nord-Italia. Selv om tiden på ingen måte har stått stille her, føler man likevel at fortiden er nær. På markedsplassen Piazza delle Erbe selges fremdeles frukt og grønnsaker fra markene rundt byen, og på Piazza Bra finner man det imponerende romerske amfiteatret, der gladiatorer en gang i tiden kjempet mot løver. Nå brukes arenaen til fantastiske operaforestillinger hele sommeren. Verona er også kjent som Romeo og Julies by og en av de aller mest populære turistattraksjonene i byen er Julies hus. Verona kan også friste med bra shoppingmuligheter, historiske byggverk, spennende kultur og selvfølgelig kulinariske mat- og vinopplevelser.

Operaforestillingene vi har sikret oss gode billetter til er Gioacchino Rossinis klassiske, opera «Barberen i Sevilla» som spilles 20. august og «Nabucco» av Giuseppe Verdi som spilles 22. august.

Ingen skjulte kostnader. Hos Operaturer.no / TravelMaker er flyskatter og -avgifter inkludert i prisen. Norsk reiseleder er med på hele denne turen, som er spekket med interessante opplevelser og utflukter.

Hotell:Vi skal bo på Hotel Mastino, et 3* hotell med særdeles god beliggenhet, bare 100 meter fra Piazza Bra, den flotteste plassen i Verona. Her ligger den romerske arenaen der operafestivalen foregår og her finner man også en lang rekke hyggelige kafeer og spisesteder. Hotellrommene har Air Condition, minibar, TV m v.

 

Program for turen:

Onsdag 19.8.

 

• Fly Oslo-Milano 

• Buss til Verona og innsjekk Hotel Mastino 3*

• Felles velkomstmiddag i Verona

Torsdag 20.8.

 

• Frokost på hotellet

• Halvdags utflukt til Gardasjøen og Sirmione med båttur

• Frivillig vinsmaking og lunsj (ikke inkludert)

• Operaforestilling på Arenaen – Barberen i Sevilla av Rossini

Fredag 21.8.

 

Heldags utflukt til Venezia

• Frokost på hotellet

• Buss t/r Venezia

• Båttur til Markusplassen

• Sightseeing med guide 2 timer

Lørdag 22.8.

 

• Frokost på hotellet

• Denne dagen kan man utforske Verona på egen hånd. Byen har veldig mange interessante severdigheter, koselige fortausrestauranter og gode shoppingmuligheter. Alt ligger bare få minutters spasertur fra hotellet.

• Operaforestilling på Arenaen – Nabucco av Giuseppe Verdi

Søndag 23.8.

 

• Frokost på hotellet

• Buss til Milano

• Hjemreise

 

 


Foto: TravelMaker as.

 

Dette er inkludert i prisen:

-        Fly t/r Oslo-Milano
-        Buss t/r flyplass og alle utflukter
-        5 dagers tur med 4 overnattinger på 3* hotell midt i sentrum av Verona
-        Frokost på hotellet hver dag
-        Felles velkomstmiddag på restaurant i Verona
-        2 operaforestillinger med gode, nummererte billetter
-        Heldags utflukt til Venezia
-        Guidet sightseeing i Venezia
-        Båttur i Venezia
-        Halvdags utflukt til Gardasjøen og Sirmione
-        Båttur på Gardasjøen
-        Skandinavisk reiseleder på hele turen
-        Alle flyskatter og -avgifter

Pris kr 11.950,- pr person.

Tillegg for enkeltrom: 790,- pr natt. Prisen er basert på minst 30 deltagere. Ekspedisjonsgebyr: kr 75,- pr faktura. Lokal turistskatt, € 1.50 pr natt, kommer i tillegg og må betales direkte til hotellet. Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-postadresse: post@travelmaker.no. Du kan også ringe tlf. 928 33 333.

TravelMaker as er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny